ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Yogalærer Camilla Augusta Søhoel  Hallan hadde samlet 11 deltagere på stranda denne vakre og varme sommerdagen da vi snakket med henne.

Hun er en  erfaren yoga instruktør, både mild, vennlig og bestemt, der hun viser de forskjellige øvelsene til sine studenter. De som er med, har et stort alders spenn, fra pur unge til godt voksne, og de ser ut til å trives godt selv om ingen av øvelsene er enkle. Det hender vel at det knaker i sammenføyningene både her og der, men det skal vel til for de som vil holde seg i rimelig god form etter som årene går. Camilla har sin utdanning fra  Bårdar Akademiet i sang, dans, teater og yoga. Hun er sertifisert yogalærer fra Nosara yoga institute på Costa Rica og har videreutdanning fra Oslo Yoga.

Hun forteller at hun har undervist yoga i Son  siden 2006. Hun underviser også på Follo Folkehøyskole. Hun kan tilby yoga for mor og barn og for ungdom. De fleste som kommer til henne tegner seg for et åtte ukers kurs, men hun har også drop inn tilbud.

Hun underviser Hata yoga og Yin yoga, yogaformer som kan tiipasses de aller fleste av oss, uansett alder og ferdigheter.

Hvis du vil vite mer, finner du henne på Facebook, på Instagram og på Camillayoga.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.