ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Monica og Tone har undervist Yoga i flere år. I de siste av disse årene har de holdt til i andre etage på sletta i Son like bak Kiwi bygget.

To damer smiler. De står inne. Det er ett vindu bak dem.

Her har de et lite, men veldig hyggelig lokale hvor de kan tilby flere klasser av ulike former for yoga og kurser i avspenning og meditasjon.

Som en felles betegnelse kaller de dette dette et lavterskeltilbud med overskriften, yoga for alle. Målet sier de, er å få oss til å senke skuldrene gjennom å lære oss å gi oss selv litt tid helt for oss selv og ta tilbake pusten i vår egen hverdag. (Akkurat det, gjelder nok mange av oss).

De kan tilby fullmåne meditasjon, reiki kurs, kurs i bruk av oljer,  hvordan vi kan få yoga inn i livet vårt, yoga nidra, medisinsk yoga, cakra kurs, medisinsk yoga, gravid yoga, kundalini og yin yoga. De har 5 faste klasser pr uke og noen drop in klasser. Alle er velkommen, sier de i kor.

To damer står foran en vegg med et stort rolig bilde av en hengebro

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.