ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Paal Erik Husby  startet i samarbeid med frivilligsentralen i Vestby denne høsten opp med DDP Yoga på Pepperstad Grendehus. Utdannelsen min er i fra USA, forteller han. Jeg er den eneste i Norge som har denne utdannelsen. Det er vel egentlig ikke yoga, så nå har moderorganisasjonen bestemt  seg for at de vil fjerne yoga i navnet vårt, og vil bare kalle det DDPY.

Paal Erik hadde mange deltagere denne kvelden. Femten kvinner men bare en mann. Paal Erik blander inn øvelser inspirert fra flere grener av det mylderet som finnes av treningstilbud rundt omkring i dag.  Det er en kombinasjon av egenvekstrening og rehabiliteringsøvelser, forteller han. Det viktigste er vel at folk kommer seg opp av sofaen og beveger seg litt. Så lenge de som er med på denne treningen trives, er det kanskje ikke så viktig hva vi kaller det. All aktivitet er bedre enn ingen, eller som arrangøren av Skarverennet sier det: “Det er helse i hvert eneste stavtak”.

” This aint your mamas  yoga”, er en del av logoen på t-skjorta hans. Vi ønsker lykke til.

Yogastilling på brygga

Foto: Therese Ervik Lea.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.