ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Rune Jarl Renberg og Inger Strand har holdt på med yoga, tai chi og qi gong siden 1977.  Inger er utdannet pedag og Rune er utdannet psykoterapeut  og har lang erfaring med klienter og veiledning i det private næringsliv. Begge har også 40 års erfaring med massage og meditasjon.

 

 

De har etter hvert fått seg et hus med stor nok plass til å invitere de som vil komme hjem til seg. De har et lite men trivelig studio i annen etage med plass til sju  til åtte deltagere hver gang. Øvelsene er ikke så kompliserte og de er opptatt av at de blir tilpasset de deltagerne som kommer.

De underviser både yoga og meditasjon og har en nullvisjon, det skal ikke koste mer enn at de kan dekke utgiftene for disse aktivitetene.

Vi har et ønske om å dele noe som vi tror kan være bra for mange, sier de. De har utdanning og kurser i hatha yoga, yoga nanda, tai chi, qi gong og meditasjon. De deltagerne som er eller har vært med, er stort sett et sted i mellom 14 og 70 år gamle. Dette ser i hvert fall ut som en fin møteplass på et godt sted i det romslige huset med den flotte hagen.

Par sitter på huk i hagen

Rune Jarl Renberg og Inger Strand har holdt på med yoga, tai chi og chi gong siden 1977

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.