ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Eiendomsforvalter Stina Østlund i Wessel Eiendom har stor tro på Wessel Park.
Foto Wessel Eiendom

Eiendomsforvalter Stina Østlund har god tro på at Wessel Park skal fylles opp med spennende næringer og et hyggelig bofellesskap. Og at næringene som har flyttet inn allerede er en god tilvekst til sentrum.

På spørsmål fra Vestby Nytt om «tingens tilstand» svarer hun at det er jevn interesse for næringslokalene, og peker særlig på den gunstige beliggenheten bare et steinkast unna Kulturkvartalet og togstasjonen.

Folk Vestby Nytt har snakket med den siste tiden er skråsikker på at det nye Kulturkvartalet vil være en magnet for Vestby sentrum på mange måter. Ikke bare når det gjelder å samle publikum i sentrum, men også i sammenheng med etablering av nytt næringsliv i dette området.

- Vi jobber aktivt med å få inn gode leietakere som kan tilføre aktivitet og trivsel i sentrum, forteller Østlund. - Det er helt klart et sted som er attraktivt å etablere seg i, både fordi det er i sentrum, midt i hjertet av der utviklingen skjer, med både Kulturkvartalet og togstasjonen som nærmeste nabo, og fordi dette vil bli et pulserende og hyggelig sted å bo og drive forretning i.

- Tilbakemeldingene fra beboerne og de næringsdrivende opplever vi som positive, og vi ser optimist på tiden framover både når det gjelder næringsdelen og boligdelen, informerer Stina Østlund.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.