ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Veroncia Grahn er gledelig overrasket over responsen fra kundene

Da Veroncia Grahn åpnet salongen Hair Rituals i Wessel Park i juli, trodde hun at det vill ta litt tid å få besøkstallet til å svinge, men der tok hun feil. Det har vært godt oppmøte og mange nye kunder som ønsker ny time.

Veronica smiler og unnskylder seg når telefonen ringer.
- Jeg må ta den sier hun.
- Beklager, men den dagen er full, svarer hun.
- Neste fredag? Det skal vi få til. Ja da, det er greit. Vi ses.
Det er ingen andre ved saksene enn Veronica i salongen. Det er krevende. Hun hadde lenge ønsket seg en egen salong, og da tilbudet om et lokale i Wessel Park kom på banen slo hun til. Selv om hun visste at det ikke bare er en «walk in the park» å drive egen salong alene.

Veroncia Grahn er gledelig overrasket over responsen fra kundene

- Jeg har jo mange års erfaring fra flere andre salonger, også som daglig leder, men ikke i eget lokale som egen herre. Det er en drøm som har blitt til virkelighet, og som jeg storkoser meg med. Kundene har bare strømmet til, og selv gamle kunder fra Skien ta turen til Vestby når de vil ha gjort det med håret de alltid har gjort, og som de føler seg trygg på hos meg, sier hun med et snev av stolthet i stemmen.

Og med mange års erfaring både fra Oslo og fra salong i Rygge, som siste stoppested før etablering «hjemme» i Vestby, er det kort vei for gamle kunder å finne fra til Wessel Park og Hair Rituals. Det innrømmer hun.

Det kan være lurt å ringe, men det er også drop in hos Hair Rituals

- Jeg ser jo også fordelen av å ligge sentralt i Vestby med leiligheter rundt meg på alle kanter. Det er kort vei fra godstolen i stua til stolen her i salongen, og mange benytter seg av nettopp det. Jeg forsøker også å legge litt personlighet i salongen med egne miljøvennlige, ammoniakk-frie og økologiske produkter og egne tilbud. Det er lettere når jeg verken har andre sjefer eller senter-eiere over meg. Nå kan jeg styre dagen selv, og for en som i mange år har drevet inne i et senter er det en fornøyelse bare å kunne se ut på en åpen himmel. Det gjør meg glad.

Veronica kommer egentlig fra Kirkenes, selv om dialekten ikke røper det i dag. Hun kan huske at hun stelte håret til bestemoren sin bare som ei småjente, og allerede som 17 åring startet hun på utdannelsen til frisøryrket. Hun er med andre ord en erfaren «frisørdame», som det fortsatt er mange som sier, og det er ikke den ting hun ikke kan fiske. Verken for kvinnelige eller mannlige kunder.

- Kommer det folk inn som sier at; nå er jeg så lei dette håret, finn på noe gøy med meg».
- Ja, det gjør det faktisk. Det er ikke så lenge siden jeg fikk inn en kunde med hår helt ned til livet som sa hun var lei det lange håret, og ba meg finne på noe nytt. Vi kikket sammen på noen brosjyrer, og et par timer senere gikk det en fornøyd og ganske så kortklipt kvinne ut av salongen. Sånt er gøy. Og er det en mann som vil ha tilbake sin gamle hockeysveis, ja da får han det. Så sant det er nok hår.

Hun mener selv å ha god kompetanse på det meste, kanskje særlig når det gjelder fargedesign og striping. Hun holder seg godt oppdatert i tiden ved at hun jevnlig deltar på kurs for å være i forkant når det kommer nye klippeteknikker og farge/stripeteknikker som er populært.

- Det er viktig å følge med. Hår er mote og det skifter stadig. Kundene må alltid få det de ønsker seg. Alle som går ut av døra til Hair Rituals skal smile og føle seg litt ny. Da er både kunden og jeg fornøyd, avslutter hun smilende.

Det kan være lurt å ringe, men det er også drop in hos Hair Rituals

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.