ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Anne Falkenberg og Kjersti Finsrud roser Tempura House opp i skyene.

Anne Falkenberg og Kjersti Finsrud jobber begge i Vestby. Nå har de fått seg en ny favoritt som lunsjsted i Wessel Park.

Tempura House er en av flere spennende bedrifter som har etablert seg i Wessel Park er. Et sted sushi-elskere ganske så fort vil oppdage. Og ganske så sikkert like.

Lokalet er lite, men stort nok til at noen bord kan dekkes for de som ikke ønsker å ta maten med seg hjem. For her er det tilbud både om servering ved bordene og lekkert tilberedt take-away. Begge tilbud er høyaktuelle, men Sushi er for mange maten du tar med deg hjem å nyte sammen med familien.

Menyen er variert og strekker seg ut over bare å inneholde sushi. Det fikk både Anne og Kjersti erfare etter sitt første besøk.

- Jeg ba sushi-kokken lage noe spennende med 12 biter, og da disket han opp med en lekker tallerken med noe av den beste sushien jeg har spist på lenge, forteller Kjersti. – Skikkelig variert og velsmakende. Det er helt tydelig at det satses og de viste virkelig hva de er gode for. Dette er et sted jeg absolutt kan anbefale.

- For oss som jobber i Vestby er det ikke så mange alternativer å velge mellom, så dette stedet er virkelig en flott tilvekst til det som finnes av serveringssteder når det gjelder å ta seg en lunsj. Det er alltid hyggelig å bli fornøyd, kanskje særlig når vi hadde en smule forventning til stedet. Og det må jeg si; Tempura House levde opp til disse forventingene.

- Jeg prøvde meg på en helt annen rett, forteller Anne.
Det var i anledning hennes bursdag at jentene tok turen «ut på by’n» en tirsdag formiddag i Vestby, og valgte Tempura House for første gang.

- Jeg ble fristet av det som på menyen heter Pokébowl, og da med laks. Det var helt fantastisk velsmakende. Og noe jeg absolutt kan anbefale. Det er fint med en variert meny, slik at vi ikke alltid behøver velge sushi. Det tror jeg stedet er tjent med. Jo, dette ga mersmak, og det er sikkert som sparebanken at vi kommer tilbake, sier med en liten latter.

Pokébowl kan anbefales mener Anne.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.