ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Mix ligger lett tilgjenglig i Wessel Park-

Det lukter godt når vi åpner døra til storkiosken Mix. På menyen er det en herlig miks av alt fra deilige bakevarer til velsmakende milkshake. Og på elgrillen ruller pølser ikledd bacon skiver.

Bak disken smiler Linda Hatleor og snakker til oss med dialekt fra nordvest-landet. Hun har akkurat betjent en fornøyd kunde og vi må innrømme at duften ferske varer pirrer i smaksløkene.

- Vi forsøker å ha noe til alle, forteller hun. Både de som haster innom på morgenkvisten på vei til toget, og de som ikke har hastverk og som vil kose seg med en deilig baguette eller en iskald milkshake. Milkshake er et av produktene Mix virkelig er kjent for, og det er mange som kommer hit nettopp av den grunnen. Den lages av oss fra bunnen va. Men som sagt, det er mange munner å mette, så derfor er det viktig med et godt utvalg med varer.

Linda Hatleor ønsker alle velkommen til Mix

-Den deilige lukten du kjenner kommer fra nybakte boller. Det er viktig at varene vi selger er ferske. Her skal det ikke serveres overliggere. Og neste produkt ut er fish & chips. Det er vi veldig spente på hvordan vil slå an, men det er veldig populært andre steder så jeg tror det vil bli hos dét hos oss også.
-Det er ikke så lenge vi har drevet så det er viktig å kunne prøve seg litt fram, forteller Linda.
-Kundene ser ut til å være veldig godt fornøyd med at det har kommet et tilbud som dette, og vi ønsker jo å være litt spesielle. Kunne tilby noe ikke alle andre har. Vi har noen sitteplasser ved vinduet som allerede er populære, men for det meste tar folk med seg det de kjøper.
-Det er en fin arbeidsplass, legger Linda til. – Jeg trives med å jobbe med mennesker, og mitt stalltips er at det blir travle dager med en herlig miks av både varer og gjøremål.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.