ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Flere var fra Pensjonistforeningen «Vi over 60 Vestby».

Mange samlet seg for å protestere mot årets trygdeoppgjør. Engasjementet var tydelig og sterkt under Pensjonistforbundets markering foran Stortinget 7.juni.

Om lag tusen pensjonister møtte frem og satte tydelig preg foran Stortinget tirsdag. Flere av dem var fra Pensjonistforeningen «Vi over 60 Vestby». Fra Vestfold reiste vi med en buss innover, fylt med engasjerte medlemmer og sterke stemmer!

Mange av pensjonistene holdt plakater med budskap som
«LEI AV Å TAPE INNTEKT», «GI OSS FORHANDLINGSRETT», «VI VIL BLI VERDSATT», «NEI TIL PENSJONSRAN», «ANSTENDIG PENSJON FOR ALLE», og «MINSTEPENSJON OVER FATTIGDOMSGRENSEN»

– Vi har ikke to tredjedeler prisvekst i samfunnet. Vi har full prisvekst som alle andre, og vi må få den samme økonomien for å kunne håndtere det, sa Davidsen.

Forbundsleder Jan Davidsen meddelte i sin appell at Pensjonistforbundet vil ha en regulering av pensjonene på lik linje som lønnsveksten.

Mange av pensjonistene holdt plakater med budskap som «LEI AV Å TAPE INNTEKT», «GI OSS FORHANDLINGSRETT», «VI VIL BLI VERDSATT», «NEI TIL PENSJONSRAN», «ANSTENDIG PENSJON FOR ALLE», og «MINSTEPENSJON OVER FATTIGDOMSGRENSEN»

Klikk på bildet for å lese artikkelen: 

Busstur med «Vi over 60» Vestby

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.