ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Leilighetene vil koste i underkant av 2 millioner kroner for de minste leilighetene, og burde appellere til flere kjøpegrupper. Størrelsemessig vil leilighetene variere i fra 30 til 91 kvm. Utbyggerne har som mål at området vil være godt egnet for småbarnsfamilier og mer veletablerte, samtidig som de ønsker å gi nyetablerte en god inngangsbillett til boligmarkedet.

Byggene får et moderne utseende, men med tradisjonell kledning i tre.

Det vil bli bygd i fra 3 til 4 etasjer, og høyden på byggene vil følge topografien i terrenget. I første byggetrinn er det planlagt 69 leiligheter. Hvis det selges ca. 30 enheter i året vil det ta 4-5 år før prosjektet blir sluttført. Utbyggingen av prosjektet vil nødvendigvis være avhengig av hvor raskt man klarer å selge leilighetene. Etter noen innspill i fra naboer har hele prosjektet landet på ca. 180 boenheter. Med dette prosjektet vil et område som er blitt bygget over mange år bli sluttført.

Hvordan blir leilighetene/området?

Fasaden blir dekket med tre og materialene i leilighetene blir i forskjellig tremateriale. Dermed blir bygningene bygget i tidsriktig, miljøriktig materiale. Det blir også bygget solrike balkonger i tilknytning til leilighetene.

Parkering under jorden

Det vil i utgangspunktet ikke bli etablert parkering på bakkenivå. Det blir i så fall begrenset gjesteparkering.
Målet er å få bilene under jorden, og grøntområder på bakken.

Lek og rekreasjon

Utformingen av leilighetsbyggene på tomten frigir areal til felles uterom med gode solforhold.

Det søkes å legge til rette for gode og solfylte områder for lek og rekreasjon i planområdet. Utformingen av leilighetsbyggene på tomten frigir areal til felles uterom med gode solforhold.

Byggetrinnene ferdigstilles

Det blir presisert i fra Andreas Olsen at man gjør seg ferdig vært byggetrinn/tun før man går videre til neste tun. Dermed får man en god følelse av utbyggingen av området.

Konkurransen

Hersleth ser ikke på denne utbyggingen som en direkte konkurrent til sentrumsutbyggingen. Her bor man landlig til i grønne naturlige omgivelser, men likevel svært sentralt. Dette blir heller et supplement til utbyggingen av sentrum.

Utbyggerne håper på en rask kommunal behandling av rammesøknaden og salgsstart rundt juletider. Byggestart på vårparten 2019.

Bildetekst til toppbildetMed dette prosjektet ønsker vi å skille oss i fra de andre eiendomsprosjektene i Vestby sentrum, forteller Reinert Hersleth til venstre på bildet. De er en av to utbyggere. Den andre utbygger/eiendomsutvikler er Mestergruppen, som her er representert ved Andreas Olsen, til høyre på bildet. I midten ser vi Eiendomsmegler Martin Bauer i fra Foss & Co.

Plantegning

Klikk for å åpne PDF

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.