ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Sakset fra facebooksiden, 6. januar:

Vestby Skiløypeutvalg

Fint med gammel skog tett på.
Theodor Kittelsen gikk sikkert på ski her.

Fint med gammel skog tett på.
Theodor Kittelsen gikk sikkert på ski her.

Vestby skiløypeutvalg har ansvaret for det meste av skiløypeproduksjonen i Vestby kommune, totalt nærmere 170 km med skiløyper. Preppestatsus blir fortløpende meldt inn på Skiforeningen sine sider.

Vestby Winter Wonderland: Løypene Kjensli – Tveter – Tannum – Jeksrud – Ålerud. Kjørt opp 4. januar. Magiske forhold!

Skiforeningen, løypekart og preppestatus

Vestby skiløypeutvalg samarbeider med Skiforeningen og rapporterer alt av sin kjøring til dem slik at det dukker opp preppestatus i Markadatabasen på web og i appen til Skiforeningen.

Appen som gir deg kart og oppdaterte preppemeldinger finner du på:
https://www.skiforeningen.no/aktuelt/ny-imarka-app/

Det finnes også en egen side for Vestby skiløypeutvalg på
Skiforeningen sine sider:
https://www.skiforeningen.no/marka/preppeorg/?id=39

I tillegg bruker de også Facebook-siden sin for å nå sitt
publikum.

Hvitsten området: Mange gode gamle løyper oppkjørt med nok snø og kulde – også i Hvitsten. Her er alle løyper kjørt mot nord og øst og forbinder nå Frogn og Vestby nord med tre unike traseer. Vil spesielt trekke frem en flott skuterløype fra Ørebekk til Lysdal med snørik skog tett på. Eller over vidda fra Knallstad til Galby videre mot Røis. Avstikker mot Jegstad. Løyper som ikke er kjørt opp siden februar 2018! Du kan også ta turen ned til Hvitsten Kirke og stranda med forfriskende bad. Nå har Ramme åpnet Skikafé. Spor nesten helt frem. På med ull og grønn voks – sees i løypa!

Finansiering

Vestby skiløypeutvalg får tilskudd fra Vestby kommune samt privatpersoner og vel-foreninger i kommunen. Ved større investeringer har Sparebankstiftelsen DnB vært generøse og bidratt med midler til innkjøp av nye snøscootere.

Scooterlagene

Det er syv lag med totalt 5 snøskutere og to ATV’er som står for produksjonen av skiløypene. Disse lagene er lokalisert i Son, Hølen, Garder, Randem, Sole og Pepperstad. Tilsammen dekker disse lagene det meste av kommunen.

Kjenslirunden kjørt opp av Steinar Neby

Kjenslirunden kjørt opp av Steinar Neby

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.