ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Endelig åpner fabrikken som er proppfull av underholdning for barn fra 1 – 14 år og lekne foreldre. Terje Gustavsen er spent når det nå endelig nærmer seg åpning etter å ha jobbet hardt og lenge med prosjektet.

Det er familien Andreasson i Halmstad i Sverige som står som eiere av flere eventyrfabrikker og Axels Tivoli som mange har snurret rundt i karusellene til. Terje Gustavsen er daglig leder og forteller at det fortsatt gjenstår praktiske detaljer før åpning.

-Vestby Avis har skrevet at dere vil åpne før jul. Er dere sikre på at Eventyrfabrikken vil være en “julepresang” til Vestby og omegns befolkning?
-Det er vi sikre på. Vi forsøkte bli klar til 1. november, men det gikk ikke. Godkjenning fra kommunen, sykkelstativ som skal være under tak, el-ladere, kjøkkendetaljer, ventilasjon, brannsikring osv., osv. er underveis. Jeg talte forleden at vi har 16 bedrifter som er i sving for å gjøre lekelandet ferdig, sier han, og bekrefter at han kjenner på stor spenning på hvordan Eventyrfabrikken blir tatt i mot i Vestby.

-Hvor mange barn er det plass til i Eventyrfabrikken av gangen? 
-Vi har lov til å ha 900 personer i lokalene som blir på 7.500 m2. De er fordelt over 1 hovedetasje og en del-etasje over kjøkkenet som vil romme en småbarnsavdeling for barn opp til 5 år for å forhindre at leken blir for voldsom for dem.

-Hvilken aldersgruppe er dere hovedsakelig rettet mot? 
-1 – 14 år.

-Blir det mange avdelinger? 
-Der blir 2 avdelinger. 1 for barn opp til 5 år, og en opp til 14/15 år. De småbarna som vil, kan gå i den store avdelingen også.

-Vil dere holde åpent alle dager hele uka? 
-Ja, alle dager.

-Er det en dyr affære å besøke dere? 
-Nei, det er ikke dyrt. Voksne kommer dessuten inn gratis.Han legger til at det blir wi-fi i kaféen som vil servere enkel kafémat, og at dette blir en rolig del av etablissementet.

Person ser på solen i det fjerne

Illustrasjonsfoto: Pixabay

fortsetter

Vakkert bilde av en sekk med julepresanger
bamse med julelue og julesokk, med ett femtall oppi