Endelig åpner fabrikken som er proppfull av underholdning for barn fra 1 – 14 år og lekne foreldre. Terje Gustavsen er spent når det nå endelig nærmer seg åpning etter å ha jobbet hardt og lenge med prosjektet.

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Sparebank1

Det er familien Andreasson i Halmstad i Sverige som står som eiere av flere eventyrfabrikker og Axels Tivoli som mange har snurret rundt i karusellene til. Terje Gustavsen er daglig leder og forteller at det fortsatt gjenstår praktiske detaljer før åpning.

-Vestby Avis har skrevet at dere vil åpne før jul. Er dere sikre på at Eventyrfabrikken vil være en “julepresang” til Vestby og omegns befolkning?
-Det er vi sikre på. Vi forsøkte bli klar til 1. november, men det gikk ikke. Godkjenning fra kommunen, sykkelstativ som skal være under tak, el-ladere, kjøkkendetaljer, ventilasjon, brannsikring osv., osv. er underveis. Jeg talte forleden at vi har 16 bedrifter som er i sving for å gjøre lekelandet ferdig, sier han, og bekrefter at han kjenner på stor spenning på hvordan Eventyrfabrikken blir tatt i mot i Vestby.

-Hvor mange barn er det plass til i Eventyrfabrikken av gangen? 
-Vi har lov til å ha 900 personer i lokalene som blir på 7.500 m2. De er fordelt over 1 hovedetasje og en del-etasje over kjøkkenet som vil romme en småbarnsavdeling for barn opp til 5 år for å forhindre at leken blir for voldsom for dem.

-Hvilken aldersgruppe er dere hovedsakelig rettet mot? 
-1 – 14 år.

-Blir det mange avdelinger? 
-Der blir 2 avdelinger. 1 for barn opp til 5 år, og en opp til 14/15 år. De småbarna som vil, kan gå i den store avdelingen også.

-Vil dere holde åpent alle dager hele uka? 
-Ja, alle dager.

-Er det en dyr affære å besøke dere? 
-Nei, det er ikke dyrt. Voksne kommer dessuten inn gratis.Han legger til at det blir wi-fi i kaféen som vil servere enkel kafémat, og at dette blir en rolig del av etablissementet.

Person ser på solen i det fjerne

Illustrasjonsfoto: Pixabay

fortsetter

Vakkert bilde av en sekk med julepresangerbamse med julelue og julesokk, med ett femtall oppi

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement. Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.

Vis mer om støtteabonnement