ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Det blir hevdet at Hytteparken er den overnattingsdestinasjonen som har flest overnattingsdøgn i mellom Oslo og Svinesund. I dette regnestykket er Vestby Hotell inkludert. Hotellet er ubetjent med nattevakt, og innsjekk foretas i fra resepsjonen på Hytteparken.

Dame peker poå hus i bakgrunnen

En av årsakene til at de øker antall overnattingsdøgn er at de har økt antall leiligheter. Nå har de passert 100 boenheter. Noen er til tre personer og noen til flere. Nylig er det bygd 4 firemannsleiligheter, til sammen 16 leiligheter. Det kommer flere nye leiligheter etter hvert. Det som fungerer fint er at når vi ikke har kapasitet på hytteparken, så kan vi innlosjere gjestene på hotellet, forteller Eriksen. Vestby Hotell startet opp sin virksomhet i 2014 etter å ha blitt rehabilitert og oppgradert til den virksomheten det er i dag. Enda er det vestbyfolk som kommer til hytteparken og blir overrasket over hvor stor hytteparken egentlig er, kan konsernsjef Merethe Eriksen fortelle. Egentlig vil hun ikke at hun skal tituleres som konsernsjef, men rett skal være rett, i og med at hun er daglig leder for tre datterselskaper.

Lekeplass og svømmehall

De holder nå på å lage en liten lekeplass med klatrestativ, lekeapparater etc. bak det hvite administrasjonsbygget. Barn fra hele Vestby må gjerne komme å benytte disse når det blir ferdig! – Hvordan går det med planene om svømmehall? Det er planlagt en svømmehall, men det tar tid, uttaler Eriksen forsiktig. Alt må gjøres i riktig rekkefølge – og det må vi si oss enige i.

Gjestene

Tradisjonen tro så har Norway Cup med flere deltakere vært på besøk i sommer. Flaktveit Idrettsklubb i fra Bergen har vært der i 6-7 år i forbindelse med cupen. Når de er ferdig med cupen bestiller de samtidig for neste år. 6-7 hundeklubber som er på hundeutstillinger bruker også Hytteparken. Det gjenstår tre hundeutstillinger til i år. Roklubben på Årungen kommer også. – I det hele tatt så er det flere lag og foreninger som er faste gjester.

De opplever at mange gjester skal til Tusenfryd. Du kan også kjøpe pakkeløsning med Tusenfrydbilletter og overnatting på hytteparken. Det er også en del vestbyfirmaer som bruker hytteparken. De samarbeider også med Norwegian Outlet med hensyn på parkeringsplasser.

Litt historie

Vestby Hyttepark var som vi alle vet flyktningemottak i perioden november 2015 til mai 2016, ca. 6 måneder varte den virksomheten. Det var en fantastisk givende og lærerik periode Trine Lise Wiik og Merethe Eriksen fortelle. Det var mange gripende skjebner og historier som disse flyktningene hadde med seg. Det var 200-300 mennesker som var på besøk i perioden, og det ble født 4-5 barn i perioden.. Vi får klump i halsen når vi tenker tilbake på den tiden, forteller de samstemte damene.

Andre virksomheter Vestby Lagerservice

Er du på flyttefot for en kortere/lengre periode så er dette et godt alternativ med hensyn på lagring. Størrelse etter behov. Son Kro: Har hatt en god utvikling. Det er mange folk som benytter seg av kroa i sommerson.. Hildurs Pizza: Pizza laget i fra bunnen. Nydelig pizza! Mitt Hotell i Moss: Når de er fullbooket i Vestby på hytteparken og hotellet henviser de gjestene sine til hotellet i Moss. Nye virksomheter De er også eiere av et hotell i Oslo, Ellingsen Bed and Breakfast. Samt et hotell på Høvik. Dermed planlegger de to nye etableringer. Det som er hovedgesjeften er Vestby Hyttepark, uttaler Eriksen. Thor Einar Johansen som er eier jobber effektivt og målrettet, og han er lett å jobbe sammen med. Hun har jobbet på hytteparken i 10 år og sett og følt utviklingen på nært hold.

Planlegging og bygging av hyttene

Når det gjelder planlegging og bygging av hyttene så gjør vi det alltid i god tid på forhånd. Det er mange detaljer og mye som skal på plass før oppstart/sesong. Nå har vi gjort det så mange ganger at  rutinene begynner å sitte, kan en stolt konsernsjef konstatere.  På spørsmål om hun har lange dager på jobb, svarer hun kjapt, nei her går dagene fort!

Hytter sett utenfra