ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Siden 2007 har Vestby fysikalske institutt holdt til i første etasje i samme bygg som Saglia legesenter holder til.

I Vestheimveien like ved jernbanestasjonen finner vi Vestby fysikalske institutt. Seks fysioterapeuter arbeider for tiden her. Vestby fysikalske institutt har behandlingsrom og gymsal. Det tilbys ulike typer fysikalske behandlinger. Det er pasienter som får fysikalsk behandling etter operasjoner og etter ulykker. Vestby fysikalske institutt har kompetanse innenfor ulike typer fysikalsk behandling som nålebehandling, bekkenproblematikk, manuell terapi, kreft. De har også kompetanse innenfor lymfødem, smerter og sammensatte lidelser, ortopedi og artrose.

Fysioterapi er viktig for mange mennesker for at de skal holde seg friske. Det er også mange som trenger fysioterapi etter operasjoner og ulykker. Også kreftpasienter og folk som er rammet av slag har behov for fysioterapi. For eksempel er det fullt mulig å bli frisk hvis man rammes av slag, hvis man får riktig fysikalsk behandling så tidlig som mulig. Vestby fysikalske institutt har også en gymsal med forskjellige treningsapparater.

Fysioterapeutene hos Vestby fysikalske institutt mottar offentlige driftstilskudd. Det vil si at fysikalsk behandling dekkes av det offentlige. Et problem er at det er for få fysioterapeuter med offentlig driftstilskudd i kommunen. Dette medfører lange ventelister. Pasienter som har vært operert eller har store skader vil bli prioritert. Det er per i dag ingen planer om å øke antallet driftstilskudd.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.