På Cafè Oliven i Son viser medlemmer i klubben frem utvalgte bilder.

Fra 3. oktober til 28.november er Cafè Oliven utsmykket med fotografier tatt av Vestby Fotoklubb sine medlemmer. Leder i fotoklubben Stig Hansson forteller at utstillingen ikke har et spesifikt tema for at fotografene skal få presentere seg fra sine beste sider eller den siden de ønsker å vise frem. De viser blant annet frem portretter, naturfotografier og bilder av dyr.

Bettina Lewe fra Son viser frem tre bilder av dyr hun har tatt.  Hun forteller om bildet som viser et hoppende ekorn. -Dette er kortreist natur. Jeg er så heldig å ha en hage som oppsøkes av mange forskjellig dyr, blant annet ekorn. Da er det bare å stå opp tidlig og ligge eller sitte på vent med et godt teleobjektiv. Jeg ventet lenge på akkurat dette spesielle øyeblikket. Det er også derfor jeg valgte bildet. Det viser bevegelse av dyret i et fint perspektiv, lavt og i øyehøyde med dyret. Og ekorn er jo søte. Tror alle får lyst til å ta imot ekornet, når det kommer springende mot en! smiler Bettina.

ekorn som hopper i gresset

Geir Otto Myrann som jobber i havna i Son er en annen aktiv fotograf og viser blant annet frem et bilde fra en stemningsfull morgen ved fjorden i Son. -Han kan vi også takke for initiativ til utstillingen, forteller Stig. 

Fotoklubben møtes vanligvis en gang i måneden. På møtene er det ofte fotoprat, bildetitting, temaer, inviterte gjester og kåring av månedens bilde. Det er ingen krav til kompetanse eller utstyr i klubben, og medlemmene har ulike bakgrunner og erfaringer. Foto skal være gøy, og i klubben kan medlemmene få inspirasjon og lære av hverandre. Fotoklubben ble stiftet for snart 3 år siden og har i underkant av 30 medlemmer.

hvitveis

10. november – En internasjonal innendørs villmarksopplevelse (UTSATT PGA OMSTENDIGHETENE)

10. november inviteres alle interesserte til et helt spesielt fotoforedrag kalt «En internasjonal innendørs villmarksopplevelse» med den anerkjente naturfotografen Roger Brendhagen. Foredraget vil finne sted på Vestby Ungdomsskole med begrensede antall plasser. 

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.