ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Vi har spent ventet på at den nye «stjerneblokka» som skal trone på toppen av «Solehøyden».

Med 8 etasjer vil dette bli det høyeste bygget vi har i kommunen. Men, som daglig leder Nikolas Kyris presiserer, så er bygget lagt ned i terrenget og tilpasset tomten. Dermed virker ikke bygget så ruvende.

To menn poserer foran et bygg som ruver

Daglig leder Nikolas Kyris og prosjektleder Jan Håkon Hensel foran “stjerneblokka”.

Hvordan blir leilighetene?

Leilighetene vil selvsagt få egen terrasse/balkong. Med parkering i garasjeanlegget under bygget og med heis opp til leilighetsplan er alt det praktiske ivaretatt. Størrelsen på leilighetene er i fra 56 til 133 kvm.

Med dette bygget vil leilighetene få maksimal utnyttelse av solforholdene og det vil ikke være mangel på utsikt i fra leilighetene. Totalt er det 31 leilig­heter i bygget. Dette er første bygg av totalt 5 bygg som bygges på Solehøyden. Hele Solehøyden vil bestå av 155 leiligheter. Innkjøringen til disse byggene vil være i fra Sole Allé.

God avstand og utsikt

Med lange slanke armer ut til sidene blir bygget noe helt nytt arki­tektonisk. Dermed vil man få god utsikt rundt hver og en av leilighetene. Bygget vil også passe inn i forhold til eksisterende bygninger på området.

Bygg nr. 22 på Sole, stjerneblokka er allerede utsolgt. Bygg nr. 23 ligger ute for salg (se prospekt). Bygningsarbeidet flyttes 25 meter fra bygget som i disse dager får sin 8 ­etasje.

God avstand mellom byggene har vært “en rød tråd” på Sole, og gir Sole sin identitet.

Videre progresjon av byggingen

Prosjektleder Jan Håkon Hensel forteller videre om progresjonen for ferdiggjøring av den første stjerneblokka: Tekking av tak utføres fortløpende når 8. etg. er oppført med stål og betongdekker. Tømrer starter opp både utvendig og innvendig så fort bygget er oppe. Hulltaging i dekker for rør, elektriske og ventilasjon starter opp i mars/april. Innvendige overflater slik som maling, flislegging, parkett og montering av utstyr planlegges i henhold til totalentreprenørens fremdrift. Det er med andre ord mange arbeidsfolk som er i gang samtidig.

Beplanting av området

Det blir beplantet syd-østover og område skal tilbakeføres til friområde/naturpark. Det blir stier, sittegrupper og petanqbane for å nevne noe. Det skal være god avstand mellom trærne som plantes og trærne skal være mellom 5-10 meter når de settes i jorda. Det skal ikke bli en tett skog. Det kommer en egen gang-sykkelsti imellom bygg 24 og 25. Dette prosjektet er en del av avtalen med kommunen i forhold til utbyggingen av Sole.

Navnebytte og markedsføring

Ellers bytter Såner Invest AS i disse dager navn til Sole Bolig AS. Det ligger noe positivt ladet i navnet at her skal solfaktoren være med! Det må vel sies å være bra. Ellers er Nikolas opptatt av at Vestby transformeres i fra tettsted til «bystatus». Det er derfor viktig at alle utbyggerne som skal bygge ut Vestby sentrum også kommer i gang med sine planer. Med mange utbyggere vil det være mange som setter kommunen på kartet, som igjen vil markedsføre kommunen som et attraktivt sted å bo.

Illustrasjon to personer en sitter på benk en leser en bok

OM UTBYGGER

Såner Invest AS bytter i disse dager navn til Sole Bolig AS. 

Selskapet er etablert med hensikt å utvikle og gjennomføre prosjektet Sole. Bak selskapet står Olav Breivik og Thorleif Hersleth,som innehar lang og allsidig kompetanse i prosjektgjennomføring innen flere fagområder.

Jan Håkon Hensel er ansatt som prosjektleder i selskapet. Han har nærmere 30 års erfaring fra bygge- og eiendomsbransjen.

Nikolas Kyris er Daglig Leder for selskapet. Han har 25 års erfaring med eiendom- og eiendomsutvikling, og har bl.a. 7 års fartstid som salgssjef i Selvaag Bolig ASA.

Sole er planlagt utbygd i et langsiktig perspektiv.

Vi bygger i naturlige faser, og gjør området trinnvis helt ferdig før vi begynner på neste. Nøye planlegging sikrer et godt bomiljø fra første dag. Beliggenheten og miljøet rundt oss i Vestby er en av våre kjæreste ressurser, og blant mange som passer på er Naturvernforbundet; “- Vi ønsker et rikt kulturlandskap og bevaring av det biologiske mangfoldet.” Naturvernforbundet i Vestby støtter Soleplanene som tar hensyn til effektiv arealbruk, grønne lunger, lokale biotoper og effektiv energibruk.

Nærhet til det du trenger

På Sole kommer du deg rundt til de vesentligste fasiliteter og ser­vice­­tilbud til fots. Barnehager, barneskole og ungdomsskole er bare noen minutter unna. Vestby Arena er like i nærheten med flerbrukshall med blant annet ballsport og klatring. Vestby sentrum med butikker og servicetilbud er like ved (med naturen som nærmeste nabo…se mer).

Kommunikasjon

Når det gjelder kommunikasjon så er det ca. 35 minutter med tog/bil til Oslo som er ypperlig pendleravstand. Togstasjonen ligger ca. 10 minutters gange fra boligene.

Når Follobanen blir ferdig i 2024 vil togtiden reduseres til 19 minutter og det blir også hyppigere avganger. Alt skulle med andre ord ligge til rette for at mange vil flytte til Vestby i årene som kommer, avslutter optimistene.

SoleBolig_EiendomsMegler1logo
Adresse: Kleverveien 6, 1540 Vestby

logo Facebook

Nikolas Kyris
 
 

Jan Håkon Hensel
Prosjektleder
905 73 375
jhh@saaner-invest.no

se mer

EiendomsMegler 1 Vestby/Son
Adresse: Mølleveien 4, Vestbytorget, 1540 Vestby.
eiendomsmegler1.no

logo Facebook

RELATERTE SAKER

Forside Påskemagasinet 2020

Påskemagasinet 2020 side 6, 8 og 9

Nikolas ved visningssenter

Vesttby Nytt nr.6 2019