ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Verdensdagen for psykisk helse er Norges største opplysningskampanje for psykisk helse og markeres på den 10. oktober. Dagen skaper åpenhet og gir kunnskap om psykisk helse – vi har alle en psykisk helse.

 • Lørdag 14. oktober vil Mental Helse Vestby være på stand på Vestby Storsenter kl. 11 – 16.
  Det blir loddsalg og utdeling av diverse informasjonsmateriell.
 • Torsdag 12. oktober er det som vanlig åpen dag Follo DPS, Follo ARA og Follo BUP i Ski.
  Heldagsseminar med parallell-foredrag med variert innhold og gode forelesere.
  Stands samt gratis kaffe og vafler- så langt beholdningen rekker.
  Arrangementet er åpent for alle interesserte- ingen på­melding- arrangementet er gratis.

Noe å glede seg til.

Når vi har noe å gleder oss til, øker endorfinnivået vårt, noe som reduserer stress. Den følelsen kan vi kjenne oss igjen.

 • Det er lettere å starte med trening dersom du velger en treningsform du gleder deg til å starte på.
 • Det er lettere å stå opp når vi gleder oss til noe. Adventstiden og barn er et eksempel på det. Den forventningen og kriblingen i magen når 1. desember kommer og de skal åpne den første luken i julekalenderen.
 • Har du vært på kino eller teater i det siste? Husker du den følelsen du fikk når lyset skrus av og reklamen erstattes med introduksjonsteksten til filmen du virkelig gledet deg til å se?
 • Når du skal møte en gammel venn som du vet du trives godt i selskap med?

Gleden av å glede andre.

Det fine med glede er at det kan deles. Å sørge for at andre har noe å glede seg til, kan være godt for din egen psykiske helse. Hva kan du si og gjøre for at andre har noe å glede seg til – enten det er på arbeidsplassen, i barnehagen, hos frivilligsentralen eller på gata. Vi kan alle påvirke andre gjennom våre handlinger.

Den etterhvert verdenskjente jazzartisten har valgt Son kulturkirke som arena for sin norske lanseringskonsert i oktober.

Dame

Silje Nergaard er en av våre aller fremste jazzartister. For sin nyeste plate, «Chain Of Days» (2015), skrev VGs anmelder Stein Østbø: «Ingen balanserer det lekne og det melankolske med like stor bravur som Silje Nergaard» og ga platen terningkast 5. Det er bare å glede seg til å se og høre Silje Nergaard på nært hold på Saga.

Fredag 13. oktober slipper Silje Nergaard sitt nye album «For you a thousand times» – og reiser ut på turne til Japan, Tyskland – og Son. Dagen etter holder hun konsert i Son kulturkirke – den eneste konserten i Norge denne høsten.