ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Visste du at det er Trond Larsen som legger ut flesteparten av artiklene våre på nett. At det er han som har laget hjemmesiden vår, leserundersøkelsen som ble kjempefin med grafer og diagrammer mm….

Smilende Trond Larsen

Trond Larsen Foto: Privat

 

Trond ser etter mer å gjøre, og i den anledning vil jeg anbefale ham på det varmeste.

Gå inn på follodronefoto og ta en titt på de fantastiske dronebildene Trond har tatt. Han er stadig ute og tar flere. Han har også tatt noen som brukes på vår hjemmeside – kanskje du og din bedrift ønsker noe slikt også. Det er jo fantastisk å vise seg frem på den måten. Gjerne en kombinasjon av det han kan, for det er ikke grenser for hva Trond kan hjelpe til med. PCInfo.no er en side du også bør ta en titt på. 

 

Trond lærer bort

Han lærer blant annet oss opp til å legge ut artikler på nett.  Er det noe han elsker,  så er det å lære og å lære bort det nye han har lært, og det er mye. Han er løsningsorientert så “problemer” trollbinder ham såpass at det hender vi sitter her i lunsjen og lurer på – skulle ikke Trond komme da…..Vi spiser nemlig lunsj sammen. Han sitter i kontoret ved siden av, mellom oss i Mediasenteret/Vestby Nytt, våre naboer i Vestby Avis og biblio­teket.

Trond hjelper til med alle slags tekniske saker, alltid med ett smil på lur, uansett når det måtte være. Det er masse humor og kunnskap i den mannen. Han er dessuten veldig snill.

 

Trond er et arbeidsjern uten like, med mange interesser.

Han redigerer videoer, tar massevis av bilder både med dronen og speilreflekskameraet. 

 

Han er med i Lions og i Vestby fotoklubb trener karate…

Nesten alt er mulig for ham, bortsett fra å sitte i dronen kanskje, men hvem vet, kanskje han en dag får til det og ….

 

Ta kontakt med ham da vel :)

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.