ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Katalin Fuzi har siden 2012 hatt gleden av å trene barn ned til 4 års alderen. Det er stadig flere barnefamilier som ønsker å benytte seg av dette tilbudet, som de fleste av oss har hatt glede av når barna var små. Katalin har i gjennom disse årene hatt hovedansvaret for organisering, planlegging, kontakter, arrangementer, informasjon til og fra kommunen og idrettslaget samt med trening av skolegruppen med mer avanserte og målrettet treninger. Disse funksjonene vil hun fortsette å ha for alle gruppene. Det hun trenger hjelp til er at en trener til gruppene med barn født 2014 og 2015 kan ta ansvaret (sammen med flere foreldre) for disse. De som ønsker å bidra kan møte Katalin på Vestby Arena den 26. august. Hun skal være der fra kl. 17. Dette vil bli helt avgjørende for videre drift. Bakgrunnen for dette «hjertesukket» er at «minstemann» har vært med mamma på mandager gjennom mange år, og begynner nå på skolen, derfor trenger hun avlastning.

Treningstilbudet

I gjennom disse årene har de klart å utvide tilbudet og i det siste året har de hatt et samarbeide med Vestby Karate. Skøyting står også på programmet. Gruppene kommer til å ha innendørs trening på Arena og svømming på mandager og ridning på torsdager (mer info under treningstilbud). Gruppene har 1 trening / uke.

Ønske om å etablere styregruppe

Hvert år har det vært et ønske om å etablere en styregruppe. I 2011 var det 7 grupper og hver gruppe hadde en gruppeleder. I 2013 var det ingen gruppeledere igjen, og hun stod alene med alt ansvar. Etter 7 år med ansvaret føler hun at dette tilbudet har blitt mer og mer sårbart. Man kan ikke forvente at en person kan gjøre alt dette arbeidet alene.

Trenere og hjelpetrenere

Det er ikke så vanskelig å være med som trener og hjelpetrener. Det kreves kun engasjement, fløyte og smilefjes.. Av erfaring har hun aldri trent med mange barn aleine. Foreldre har også vært veldig behjelpelige ved behov, så engasjementet er der. Dette tilbudet er svært viktig å beholde for alle små barn helt ned til 4-års alderen.

Oppfordring

Da gjenstår det å oppfordre foreldre som har barn i 4-5 års alderen som vil ha et fantastisk variert og fint treningsopplegg for sine barn til å engasjere seg. Dere blir også godt kjent med andre foreldre, som vil følge med barna deres, også utenom Allidretten. Lykke til med oppstarten!

Dame foran et utrolig flott maleri som kan være enten Himalaya eller Shambhala
Ett lite barn på hest, en dame ved siden av, holder barnet
To barn ser bortover veien, med Vestby Idrettslag logo på ryggen. Det eldste holder rundt den litt mindre barnet

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.