ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Vestby Seniorsenter er en flott møteplass for mange organisasjoner og lag, samt privatpersoner i kommunen

Steinar Setten er en dyktig organisator. Han har for- øvrig 10 år som leder i LHL Vestby.

Steinar Setten er en entusiastisk kar som leder i LHL Vestby og som regnskapsfører for Vestby Seniorsenter i Vestby sentrum.

 
Med mye erfaring i fra foreningsliv og politikk er han en stor bidragsyter til det frivillige arbeidet i kommunen. Smilet ligger lett på lur når han forteller og forklarer hvordan han får det ene og det andre til å fungere. – Grunnforusetningen er at en har god kasserer og sekretær med seg for at en som leder skal kun drive en forening/styre, forteller han.
 
I Seniorsenteret er det plass til  inntil 70 personer. Det som også er fint med å leie lokalet er at det ikke «koster skjorta» å leie lokalet for en kveld eller helg.
 
Brukerne er spredt i forhold til lag og foreninger, samt privatpersoner som leier lokalet. 
 
Vi nevner: 
• Bridgeklubben 
• Hovedbase for Pensjonistforbundet Vestby 
• LHL Vestby 
• Quiltelaget 
• Kingdom kirken 
• Hørselshemmedes forening
• Årsmøter for borettslag og sameier.
 
Kommunen sørger for strøm og vedlikehold av lokalene. De ser også nytteverdien av seniorsenteret, tuftet på rammebetingelsene som ligger til grunn for utleiepris. 
 
Setten avslutter med at de har et godt styre og en sunn og god drift. Med andre ord ingen planer om nedleggelse med det første.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.