ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Jeg møter en smilende og blid daglig leder Henning F Andreassen som flyttet inn i nye lokaler i Sagaveien 64 i Son i begynnelsen av 2019. Forrige gang jeg intervjuet ham så delte de lokaler sammen med Soon Tennisklubb. Begge parter hadde stor glede av hverandre og har det fortsatt. Soon Vision har vokst og har dermed hatt behov for større plass.

Selskapet startet med kabel TV og etter det så har det bare ballet på seg. Filosofien deres er å ha enkle og gode løsninger. Du får det du trenger med en grunnpakke på 25 kanaler til en månedspris på kr. 259,- og kan kjøpe til flere kanaler eller større pakker hvis du trenger det. De som i tillegg har bredbånd, får gjerne en god totalpris med alt du trenger. Så å si alle TV-er etter 2010 har uttak for kortleser og trenger dermed ikke dekoderboks, men har det innebygget i tv-en.

Reinvesterer i selskapet

Telenor og Get har vært i Son i mange år, men vi får ofte kunder som kommer tilbake til oss. Det skjer etter at bindingstiden hos disse leverandørene går ut, forteller Andreassen. Videre har de jobbet mye med å utvikle stabile tjenester. De har nesten ikke nedetid på nettet. Totalt har de over 1000 abonnenter å passe på. Soon Vision er et samvirkeforetak. Det betyr at det er et andelslag og det er kundene som eier oss. Det utbetales ikke utbytte, og alle penger reinvesteres i driften igjen på så mye fiber de kan. Jo, mer fiber de får lagt, og jo flere kunder, jo billigere kan kunden få produktetDagens TV tittere.

Konkurransen når det gjelder TV-titting er at unge mennesker bruker strømmetjenester på nettet, gjerne med datamaskiner, nettbrett og mobiler. For å møte dette, har de nå fått en egen tv-app. Eldre mennesker ser hovedsakelig på lineær TV. Det de som leverandør av kabel/fiber opplever er at nedlasting av filmer øker og dette krever igjen økt datakapasitet. Dette opplever vi med hver enkelt kunde og totalt i forhold til alle kunder. Vi må derfor sørge for at utstyret er dimensjonert deretter.

Utvider tilbudet

Vi kommer også til å tilby alarmanlegg – og skal ha en kundekveld i september. Tjenesten skal de kjøpe eksternt hos en leverandør. Soon Vision kan også hjelpe deg med PC-tjenester som gjenoppretting av filer, reinstallasjon av programvare etc. Den typiske pc-en de kan forbedre er maskiner som har blitt trege på grunn av virus, for mye data brukt eller annet teknisk.

Du får hjelp

Det er mange som trenger hjelp, som har trådløse nettverk som ikke er helt oppdatert. Med Smart TV bør du ha kabel. Alt skal helst være trådløst, men det er ikke alltid den beste løsningen med hensyn på alle forstyrrende signaler. Med måleapparater kan de lese av signaler for deg. Det er mye som kan overraske når det gjelder den type forstyrrelser, og det er mye som kan gjøres for å forbedre trådløse signaler i et hus. Vi hjelper gjerne, sier Andreassen.

Fremtidsrettet

Lykke til med all satsningen i hele kommunen, det er flott at vi har noen som satser lokalt, og får det til. Med innovative gode løsninger til en rimelig penge, er jeg sikker på at dere vil ha mange gode år som en lokal og stabil leverandør av kabel/fiber løsninger og andre tekniske løsninger som et moderne hjem har i dag.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.