ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Cheerleading er en konkurranseidrett der lagene bedømmes for sine koreograferte show. Rutinene inneholder blant annet pyramider, kast, cheer (som er rop), hopp, turn og stunts. Cheerleading er en lagidrett der alles innsats vektes like høyt og synkrone bevegelser og timing er viktig.

Soon Cheerleading Rebels holder til i idylliske Son, en liten svipptur syd for Oslo. Hos dem blir du del av et lag, og dyktige trenere sørger for at du utvikler deg innen cheerleading og tumbling. De har lag for alle aldersnivåer – fra første klasse, helt opp til seniornivå som gjelder for utøvere fra +10. klasse. Det er alderen som avgjør om du kommer på et oppvisningslag eller et konkurranselag:

  • Cheerminions: 1. klasse

  • Mini Babyboms: 2.- 3. klasse

  • PeeWee Bandits: 4.- 5. klasse

  • Mini/PeeWee tumbling

  • Åpen klasse Xplosion

  • Junior Unstoppable

Treningstider Normale treningstider er fra mandag til torsdag. I tillegg gjennomføres helgetreninger. Disse ligger allerede i terminlista.

Konkurranser Oppvisningslagene konkurrerer ikke, men Mini og PeeWee kjører rutinen sin på ett større arrangement. Alle oppvisningslagene viser frem rutinen på det årlige juleshowet.

 

Gull i årets viktigste konkurranse

I helgens mesterskapfinale i cheerleading viste Soon Cheerleading Rebels at de er blant landets fremste i det som er en av Norges raskest voksende idretter. SC Rebels Unstoppable tok en solid 1plass mens SC Rebels Xplosion oppnådde en imponerende 11plass av 17 lag i sin kategori

Over 3000 cheerleadere fordelt på 138 lag, samt trenere og tilskuere fra hele Norge var samlet på Oslofjord Convention Centre i Sandefjord for norgesmesterskapet og Norwegian Cheer League (NCL) i cheerleading. Arrangementet ble organisert av Norges Amerikanske Idretters Forbund og feiret en idrett som nå har over 6000 aktive utøvere i Norge og en av Norges raskest voksende idretter.

Soon Cheerleading sine to konkurranselag har trent beinhardt til årets store høydepunkt innen cheerleading. Det har vært en helg fylt av cheer-glede, et enormt felleskap og den utrolige stemningen cheerleading skaper er en opplevelse man bare må oppleve. I denne sporten heier alle på hverandre og løfter hverandre opp med gjensidig respekt. Det er bare enormt å sitte i salen med det voldsomme engasjementet, ropene og applausen publikum, lagkamerater og konkurrenter bringer til slike konkurranser. Det er ekstra stort når utøverne presterer så bra de gjorde under årets NM/NCL-helg og umulig å holde tilbake tårene. Vi er utrolige stolte både av utøverne og trenerne våre. (Benedicte nestleder i styret)

Stolte trenere

Det har vært en fantastisk innsats og strålende prestasjoner som ble fremført på matta som resulterte i denne suksessen. Trenerteamet har jobbet strategisk og målrettet med å motivere og utvikle lagene til årets største konkurranse og finale i Norwegian Cheer League. Og det er utrolig gøy å følge utviklingen og oppleve at de gjør det så utrolig bra og vi gleder oss stort til fortsettelsen. (Benedicte, nestleder i styret)

«Xplosion fikk en solid 11. plass ut av 17 lag på årets NCL! Vi er utrolig stolte av dette, og vi ser også hvor mye glede utøverne får av dette! Selv med 5 poeng i trekk fikk vi en veldig bra plass, som vi er veldig stolte av! I og med at utøverne er så unge så er det begrenset hvor høyt level vi kan stille i, men laget mestrer level 2 utrolig bra!» Påpeker Sarah Iselin Sletner hovedtrener for Xplosion med Frida Halvorsen som trener.

– “Under sesongens viktigste cheerkonkurranse viste Unstoppable igjen hva de er laget av! Med en imponerende innsats sikret de seg seieren i sin kategori, og det er virkelig fortjent. Ser frem til fortsettelsen og hva de kan oppnå” sier Tobias Ova Graham hovedtrener for Unstoppable med trenerne Emily Leroy og Sarah Iselin Sletner

Sportslig hilsen Benedicte  Styret i Soon Cheerleading post@screbels.no | https://screbels.no

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.