ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Helge Sveen, Karoline Kjærnes, Geir-Atle Johnsen, Hanne Dahle.

 

 

Linn Olsen.

Musiker: Terje Norum.

På rekordtid har man klart å samle nok folk til å arrangere teaterforestillinger. Med stor entusiasme og pågangsmot har disse teaterfolkene gjort det umulige mulig. Vestby kommune har støttet teaterselskapet økonomisk i år, og det var den støtten som var avgjørende for at de valgte å «kjøre på» i sommer. – Kommunen er blant mange støttespiller som har gjort det mulig å realisere sommer­forestillingen.

Med kun 65 sitteplasser til hver forestilling har de økt antall forestillinger i fra 10 til 13 forestillinger.

De kommer med en hyggelig forestilling og er det eneste sommershow som gjennomfører forestillinger, selv om de kjenner til risikoen med at de plutselig kanskje må kaste inn håndkléet. Vi går for å gjøre dette. Vi gjør alt vi kan, og dette er medisin for sjela, sier en drivandes, entusiastisk Hanne Dahle. Vi har en vanvittig fin gjeng både på scenen og rundt scenen.

Vi jobber og svetter og holder på for å få dette på plass.

Vi har hatt kun 9 dager med øvelser i forhold til dette. Dette er på grensen til det uansvarlige med hensyn på tiden vi har til rådighet til øvelser, men det går alltid bra, kommer det unisont i fra alle sammen.

Årets ensemble ser frem til å spre humor og glede og musikalske sprell, og servere en forestilling med hint av revy, musikk, teater, show, slapstick, kanskje litt Impro, og litt å tenke på? Veldig mange av oss har sittet inne siden 12. mars – nå er vi ­endelig ute! Hva har man hatt lyst til å gjøre? Det kommer ut på scenen i form av forskjellige mennesketyper. Lytt til hverandre og stå i det sammen.

Helge Sveen og Hanne Dahle er produsenter.

Ganske mange frivillige som har hjulpet til. På regi er det Linn Olsen, videre er det skuespiller Karianne Kjærnes, musiker Terje Norum. Geir Atle Johnsen har med regi, manus og litt av hvert. Glenn Gundersen er lydmann. Alle kjenner hverandre godt, så dette skal nok bli bra.

Arrangementstidspunkt/konsertstart:

Forestillingene går i Son, Moss og på Larkollen. Premiæren var i Son lørdag den 8. august 2020!

Son/Son Kro (billetter):

 • tirsdag 11/08 kl. 21:00
 • onsdag 12/08 kl. 21:00
 • torsdag 13/08 kl. 21:00
 • fredag 14/08 kl. 18:00
 • fredag 14/08 kl. 21:00

MOSS/Verket Scene (billetter):

 • lørdag 15/8 kl. 21:00
 • søndag 16/8 kl. 21:00

Son/Son Kro (billetter):

 • tirsdag 18/08 kl. 21:00
 • onsdag 19/8 kl. 21:00
 • torsdag 20/8 kl. 21:00

Larkollen/Losen (billetter):

 • fredag 20/8 kl. 21:00

Dørene åpner: 20:00. Varighet: ca. 75 min. Vi sees!

Se Facebook-siden til Son Teaterselskap.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.