ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Vidar Kristiansen, Karine Bøkerød Hansen, Bjørn Ivar Grønnerød og Adrian Aambø
Foto: Hege Krogseth

Son fysikalske har åpnet i nyoppussede lokaler i Steinløkka i Son. Fire fysioterapeuter jobber der.

Lokalene i Steinløkka sentralt i Son er nylig pusset opp, og fire fysioterapeuter har flyttet inn. I tillegg til allmenn fysioterapi har de ulik spisskompetanse innen manuell terapi, idrettsfysioterapi og psykomotorisk fysioterapi. Fysioterapi ved traumer, som for eksempel skader etter ulykker, utføres også.

For mange mennesker er fysioterapi viktig for at de skal fungere bedre og holde seg friske. For eksempel kan mange eldre mennesker bo hjemme lenger. Personer som har hatt slag, har mulighet til å bli friske eller godt fungerende, dersom de får riktig fysikalsk behandling så tidlig som mulig.

Ventetid til fysikalsk behandling hos fysioterapeuter med offentlig driftstilskudd er et problem i Vestby kommune. Hos Son fysikalske har de jobbet mye for å korte ned ventetiden. I likhet med andre fysioterapeuter med offentlig driftstilskudd, arbeider Son fysikalske etter det som kalles prioriteringsnøkkel. Det er retningslinjer om hvilke diagnoser som skal ha prioritet. Pasienter som nylig har gjennomgått operasjoner vil for eksempel bli prioritert.

Foreløpig er det ingen planer om å utvide virksomheten, men dersom kommunen oppretter flere driftshjemler for fysioterapi tilknyttet Son, er det muligheter for å utvide virksomheten. Vi ønsker Son fysikalske lykke til i nye lokaler.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.