ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Mange barn, voksne og besteforeldre kom innom arrangementet ved gapahuken ved Risil grusbane og Flisløypa.

Søndag 3.februar ble lignende Kom deg ut-dager arrangert over hele landet. Rett og slett for å få folk til å komme seg ut og vise hvor enkelt og samtidig trivelig man kan ha det ute i naturen.

Barnas Turlag som er en del av Vestby Turlag inviterte til et «vinterlekeland» med natursti med quiz for barn og voksne, fine premier, slakk line for balansering og ellers fine muligheter for skitur og aking i området.

Barna koste seg og lekte i snøen i Risilskogen og fikk muligheten til å treffe andre barn og familier. Det var tent opp bål og grill, og barna fikk pølser, KIWI Vestby sto for frukt og grønt og suppeingridienser. Leder i Barnas Turlag Marcel Grohmann varmet opp sin populære hjemmelagde tomatsuppe i en bålpanne-gryte. En suppe som skal inspirere til å lage enkel og god mat ute i naturen. Noen av familiene Vestby Nytt pratet med sa de koste seg og syntes det var et flott arrangement, det var kjekt at det skjedde noe for barnefamilier i Vestby og hyggelig å treffe kjente.

Her har vi samlet noen fotoglimt fra dagen.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.