ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Son slalomklubb holder det de lover på sine hjemmesider; de skaper skiglede i hjertet av Son. Det kommer ikke gratis her nede ved kysten. Klubbmannskapet jobber både dag og natt.

Nummer 122 midt i ett hopp

122 er i lufta

Sist søndag var det oppkjøring til klubbmesterskapet som kommer i mars.
Denne dagen var det bare gøy. I mars blir det “alvor”.

Telenorkarusellen
Med materiell fra Telenorkarusellen, et samarbeid Skiforbundet og Telenor gjør på grasrota for å stimulere talentutvikling og arbeid i klubbene, fikk alle de 45 som stilte i slalombakken med nummer ryggsekkpremie. Flere store og små kjørte dessuten uten skilt.

Petter Nyquist kommentator
Pølsekiosken var godt besøkt av store og små, og trener Petter Nyquist som var kommentator under rennet, berømmet publikum for at de holdt stand i bunnen av bakken og heiet på sine håpefulle.I tur og orden kom deltakerne over hoppkanten eller elegant kjørende mellom portene i bakken. Noen i et forrykende tempo, andre mer nølende og forsiktig med skiene i kraftig plog. Målet var å komme ned, og det gjorde de alle sammen.

Ny preppemaskin
Klubben drives at et styre på seks personer pluss undergrupper, hvorav driftsgruppa og trenergruppa er viktige aktører. Det jobbes dag og natt med snøkanon som bruker mye vann, så dette koster, og den for klubben nye preppemaskinen er uunnværelig. Klubben har et godt samarbeid med skoler og barnehager i omegn, som bruker klubbens anlegg i forbindelse med skidager og aktivitetsdager.

Skianlegget i Grevlingen er enestående:
Det er den eneste slalombakken i Norge som er bredere enn den er lang!

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.