Har du lyst til å skrive en novelle med temaet ”påsken”? Da er Vestby Nytt sin skrivekonkurranse noe for deg. Skriv i vei og send inn din beste påskenovelle!

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Sparebank1

Vestby Nytt arrangerer nok en skrivekonkurranse for leserne sine. Skriv en novelle med tema ”påsken”.

Blyant i snøen, med påskepynt Vinnernovellen kommer på trykk i Påskemagasinet 2020. Vinneren vil også bli honorert med frilanshonorar for bidraget sitt. Så liker du å skrive, send oss ditt bidrag. 

Kun vinneren vil bli kontaktet av juryen. Vi forbeholder oss retten til å publisere de andre bidragene på våre nettsider og Facebook.

Juryen vil bestå av Ronny Nermo – redaktør, Hege Krogseth – frilansjournalist, Hilde Westby – mediakonsulent, Christine Johannessen – grafisk formgiver.

Skriv gjerne en påskehistorie med fjell, vidde, hytte, campingvogn – og båtliv. Påsketradisjoner er også fint å ta med. Påskekrim med snert og humor kan også være tema. Flott om du klarer å lage en novelle som vi blir i godt humør av – og til ettertanke.

REGLER FOR SKRIVEKONKURRANSEN:

  • Novellen må ha ”påsken” som tema
  • Novellen må være på 6000 – 8000 tegn (inklusiv mellomrom). Det vil si cirka 2 sider i Påskemagasinet.
  • Har du foto eller tegning som illustrerer historien, så er det helt supert.
  • Novellen, foto eller tegning må leveres på mail til post@mediasenteret.no innen 17.mars 2020.Du kan klikke på knappen under for å sende inn.
SEnd inn ditt bidrag

Les fjorårets vinner her
Den begynner slik:

Jeg, Amanda Vang, var fast bestemt på å vinne årets påskekrimkonkurranse, utlyst av A til Å nyheter på nettet.  Fjorårets konkurranse ga meg blod på tann. Impulsivt hadde jeg satt meg ned den kvelden fristen gikk ut i fjor, og skrevet som en gal til deadline. Vant gjorde jeg ikke, men en verdig andre plass ble det.
I år skulle jeg legge hele sjela mi i historien. En drøy uke før fristen gikk ut, pakket jeg sekken med god mat, rødvin og den velbrukte pc en og reiste opp på hytta. Mann og barn skulle komme etter når påsken meldte sin ankomst. I strålende solskinn ankom jeg hytta, som oser av gode minner. Hvordan i all verden skulle jeg mestre å skrive en nervepirrende krim under slike trygge forhold? Håpet om seier, som lokket meg til å bruke verdifulle fridager, skyldes ikke premien, en iPhone. Nei, det handlet om å vise verden at jeg kunne skrive en fortelling som ville få leseren til å skjelve i knærne av frykt…..

 
Flere noveller vil bli lagt ut…følg med, begynn gjerne å skrive…
Vi gleder oss til å lese, og det er det er mange som gjør.

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement. Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.

Vis mer om støtteabonnement