Har du lyst til å skrive en novelle med temaet ”Påsken”? Da er Vestby Nytt sin skrivekonkurranse noe for deg. Skriv ned og send inn din beste påskenovelle!

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Sparebank1
ANNONSE

Vestby Nytt arrangerer en novellekonkurranse for leserne sine. Temaet er ”Påsken”. Vinnernovellen kommer på trykk i Påskemagasinet 2019. Vinneren vil også bli honorert med frilanshonorar for bidraget sitt. Så liker du å skrive, så send oss ditt bidrag. Kun vinneren vil bli kontaktet av juryen. Vi forbeholder oss retten til å publisere de andre bidragene på våre nettsider og facebook.

Juryen vil bestå av Ronny Nermo – redaktør, Hege Krogseth – frilansjournalist, Hilde Westby – mediakonsulent, Christine Johannessen – grafisk formgiver.

Skriv gjerne en påskehistorie med fjell, vidde, hytte, campingvogn – og båtliv. Påsketradisjoner er også fint å ta med. Påskekrim med snert og humor kan også være tema. Flott om du klarer å lage en novelle som vi blir i godt humør av – og til ettertanke.

REGLER FOR SKRIVEKONKURRANSEN:

  • Novellen må ha ”Påsken” som tema
  • Novellen må være på 6000 – 8000 tegn (inklusiv mellomrom). Det vil si cirka 2 sider i Påskemagasinet.
  • Har du foto eller tegning som illustrerer historien, så er det helt supert.
  • Novellen, foto eller tegning må leveres på mail til post@mediasenteret.no innen 26.mars 2019.Du kan klikke på knappen under for å sende inn.
SEnd inn ditt bidrag

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement. Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.

Vis mer om støtteabonnement