Har du lyst til å skrive en novelle med temaet ”Påsken”? Da er Vestby Nytt sin skrivekonkurranse noe for deg. Skriv ned og send inn din beste påskenovelle!

Skriv gjerne en påskehistorie med fjell, vidde, hytte, campingvogn – båtliv. Påsketradisjoner er fint å ta med. Påskekrim med snert og humor kan også være tema. Flott om du klarer å lage en novelle som vi blir i godt humør av – og til ettertanke.

ANNONSE

Sparebank1
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Vinner­novellen kommer på trykk i Påskemagasinet 2017.  Vinneren vil bli honorert med frilanshonorar for bidraget sitt. Så liker du å skrive, så send oss ditt bidrag. Kun vinneren vil bli kontaktet av juryen. Vi forbeholder oss retten til å publisere de andre bidragene på våre nettsider og facebook.

Juryen vil bestå av Ronny Ne­rmo – redaktør, Hege ­Krogseth – frilansjournalist, Hilde Westby, mediakonsulent, Chris Johannessen – grafisk formgiver.

Regler for skrivekonkurransen:

Novellen må ha ”Påsken” som tema

Novellen må være på 6000 – 8000 tegn (inklusiv mellomrom). Det vil si cirka 2 sider i Påskemagasinet.

Novellen må leveres på mail til post@mediasenteret.no innen 21.mars 2017.

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement. Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.

Vis mer om støtteabonnement