ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Vestby Nytt ble invitert til Skoglundkollen i Son, som man godt kan karakterisere «på toppen av Sons tak». Med flott utsikt utover naturskjønne omgivelser og sjøglimt møter jeg daglig leder Martin Bauer og eiendomsmegler Michael Pindsle i Foss & Co. Man blir overrasket når en kommer inn på dette området som allerede er bebygget med Marklia og Kantarellsvingen. Sistnevnte er for øvrig utsolgt.

Daglig leder Martin Bauer og eiendomsmegler Michael Pindsle i Foss & Co har stor tro på boligprosjektene. Kantarellsvingen i bakgrunnen.

Spennende leiligheter

Vestby Nytt blir med på en visning i en av leilighetene i Kantarellsvingen som har innflytting 8. mai og så går det fortløpende. Leilighetene er virkelig arealeffektive og spennende med sine 118 kvm. Marklia og Kantarellsvingen har 3 soverom, 2 bad og 2 stuer. Badet kommer ferdig produsert for montering i boligene. Takene har «bølgeformet» arkitektur, som gir bygningene «et litt annerledes» utvendig uttrykk.

MARKLIA

Terrenget ligger helt naturlig til for plassering av boligene mot syd og øst. Dette gir perfekte sol og lysforhold gjennom hele dagen. Det blir en oppvekst uten biler – alle garasjene blir lagt under bakken, med en felles oppgang for alle. Fra første etasje er det tilgang rett ut mot terreng. Store vindusflater gir maks utbytte av de flotte lysforholdene, og takene er formet for å gi naboene bak maks glede av lyset.

FURUTOPPEN

Furutoppen er et ideelt sted å bygge hus på; terrenget ligger helt naturlig til for plassering av boligene mot syd og øst. Boligene på Furutoppen kommer i tre ulike varianter hvor størrelse, utforming og pris varierer, her skal alle kunne finne en bolig som passer både ønske, behov og lommebok.

Attraktivt område

Når alle byggetrinnene er ferdig utbygd vil alt virke sammenhengende. Det er i det hele tatt lagt ned mye av penger og ressurser for at området skal bli pent og vennlig for beboerne, forklarer Martin. Her har du lett tilgang til natur, skole, barnehage og nærbutikker.

Og mellom byggene og rett utenfor ligger uberørt natur, omgivelser som faktisk kan klare å lokke barna vekk fra spillkonsoller, pader og smarttelefoner, står det å lese i brosjyren til «Furutoppen». Kort avstand til Sonsveien stasjon, som tar deg rett til Oslo på ca 40 minutter. I 2024 vil den nye Follobanen korte ned reisetiden ytterligere.

 

 

 

PS! Det ligger to bilder med en skyvefunksjon (dra i pilene)…

Furutoppen

Furutoppen blir et spennende boligprosjekt med 26 prosjekterte boliger totalt. Fem av boligene er allerede solgt av 13 som skal bygges i første byggetrinn. Med boligene plassert i en sirkel med grøntareale i midten, så blir grøntareale et fellesareale som vil være ideelt for småbarnsfamilier. Småbarnsfamilier og familier med litt større barn har vært kjøpegruppen til nå. Ellers er det flere som har flyttet, skal flytte, internt i kommunen til ny bolig på Furutoppen. De som allerede har kjøpt bolig på Furutoppen er selvsagt spente på igangsettingen av boligprosjektet og følger nøye med på utviklingen. Det at boligdrømmen snart skal realiseres er stort for oss alle og ventetiden kan føles lang.

Marklia

Noen tenker at prosjektet er litt langt frem i tid, men flere av husene vil stå ferdig i løpet av året. Når det gjelder «Marklia» vil det være innflytting i fra slutten av oktober til desember. Mange har gjerne en tidshorisont på et halvt år på å selge sitt eget hus for så å komme inn i ny bolig, forteller Martin. Interessen blir bare større nå når man ser hvordan boligene blir, og da blir det enklere for oss og potensielle kjøpere, for å se hva slags bolig de eventuelt kan anskaffe seg.

Utsikten på Furutoppen

Så går turen til et trappestillas for å se på hvordan utsikten kan bli i fra boligene på Furutoppen. Man skjønner snart at det kan bli god utsikt for de som kjøper bolig her. “Det som er fint for de 26 boligene som kommer på denne «kollen» er at de fremste boligene kommer med en etasje mindre enn de bakre boligene. Dermed får alle utsikt over Son sitt nærområde”, avslutter Martin som har stor tro på prosjektet, som er så gjennomtenkt på alle mulige måter.

Utsikten i fra boligene på Furutoppen. Det som er fint for de 26 boligene som kommer på denne «kollen» er at de fremste boligene kommer med en etasje mindre enn de bakre boligene. Dermed får alle utsikt over Son sitt nærområde.

Forside Påskemagasinet 2020

Se artikel og annonse side 14-17
via ISSUU
i Påskemagasinet 2020 

LES MER OM PROSJEKTET:   WWW.SKOGLUNDKOLLEN.NO

Kontakt: