ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

korps spiller

Korpset vant sin divisjon i Distriksmesterskapet i mars i år. Foto: privat

Nå blir endelig 17. mai slik som før igjen. De dyktige musikantene i Såner skolekorps har hatt en aktiv vår, vunnet i Distriktmesterskapet og er glade for en mer normal korpshverdag.

– Det blir gøy å komme ut i gatene igjen, sier Monica Kjønsø, leder for Såner skolekorps. Vi har spilt på 17. mai de siste årene også, men det har ikke vært slik som vanlig. I år skal korpset spille i tog i Son og Hølen, ved flaggheisingen i Minneparken og ved Eldresenteret i Son. Slik som programmet har pleid å være før pandemien.
Korpset som holder til i Son har medlemmer fra Son, Brevik og Hølen skole, i tillegg til Grevlingen og fra videre­gående. Korpset har 36 medlemmer fordelt på aspiranter, juniorer, hovedkorps og drilltropp. I hovedkorpset er det for tiden 25 musikanter.

Seier i Distriksmesterskap og Underholdningskamp

Det har vært en aktiv vår for det driftige korpset. Med øving til mesterskap og til 17. mai. – Vi vant i vår divisjon i Distriksmesterskapet og er strålende fornøyde! kan korpslederen meddele. Distriksmesterskapet fant sted i Fredrikstad i mars med deltagere fra Østfoldsområdet. Såner Skolekorps var med i 3. divisjon og vant blant de til sammen ni korpsene som deltok. I november i fjor var korpset med i Underholdningskampen, en musikk og underholdningskonkurranse, og der ble det også en seier i musikkdelen i korpsets ­divisjon.
Monica er svært fornøyd. – ­Etter pandemi med zoom-øvelser, uteøvelser og holde avstand er det godt gjort med det høye nivået til musikantene våre i hovedkorpset.

Ønsker nye medlemmer velkommen

Det har vært vanskelig å rek­ruttere nye medlemmer de siste par årene med pandemi. Korpset ønsker seg flere musi­kanter! Om du har lyst til å begynne å spille i korps er det bare å komme på øvingene på onsdager klokken 18-20 på Brevik skole.

Korpsturer

Korpsåret pleier korpset å avslutte med en felles tur på sommeren. I fjor var korpset på tur til Kragerø med padling og mye moro. – I år går turen til Sverige der vi skal bo på campinghytter.

korpsdeltakere oppstilt

Korpstur til Kragerø sommer 2021. Foto: privat

Korpstur til Kragerø sommer 2021. Foto: privat

Såner skolekorps 17.mai 21-Foto Såner skolekorps

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.