Ronny Nermo

Jeg er Mediasenterets redaktør. Det viktigste for meg et at magasinene du får i posten gir deg et godt og variert innhold. En viktig del av dette innholdet er også annonsene. Det er annonsene som finansierer driften av det bladet som leserne får i posten. Det er klart at det er viktig for meg at  du får akkurat den annonsen du trenger.

Annonsene kommer i mange formater, både store og små. Felles for alle annonsene er at de skal gjøre deg meg synlig. Annonser i våre magasiner blir lest. Faktisk er det slik at mange av våre lesere ser på annonsene for å se hva som finnes av tjenester i Vestby.  Derfor er det noen som har opplevd nedgang i sin omsetning når annonsen ikke lenger sto på trykk, kundene trodde de hadde lagt opp.

Husk at våre magasiner kommer til HELE Vestby. Våre distributører setter sin ære i kvalitets-distribusjon, og dette sjekkes med jevne mellomrom. Det sikrer at din annonse hos oss kommer frem. Fordi våre magasiner inneholder uavhengige redaksjonelle saker fra vårt lokalområde, er vi sikret distribusjon til alle. Også til de som har reservert seg mot reklame.

I tillegg til dette vet vi at mange av våre lesere leser magasinet som et ukeblad. Dvs over tid. Det øker dermed sjansen for at din annonse blir sett, og gjerne flere ganger.