ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Right Price Tiles har flyttet på seg i Vestby. Ikke så langt, men langt nok til at de endelig ligger godt synlig for alle som passerer.

Butikksjef Ole Martin Scharning-Ulsaker innrømmer da også at de er svært godt for­nøyd med ny plassering, og at synlig­heten blir enda bedre når all skilting er på plass.

Butikksjef Ole Martin Scharning-Ulsaker kan ønske kundene velkommen til nye lokaler i Vestby.

Travel julehelg

Han innrømmer også at det har vært travle uker siden begynnelsen av desember. Da Vestby Nytt møtte butikksjefen på åpningsdagen hadde nattesøvnen vært så som så den siste natta, men tilfredsheten over endelig å ha åpnet til­svarende større.

– Det har vært hektisk men veldig gøy. Å endelig å komme inn i nye lokaler er stort for oss, og nå ligger vi langs aksen alle kjører forbi, med god synlighet fra hovedveien.

– Forskjellen fra å ligge innerst på en parkeringsplass og dette er som natt og dag.

– Jeg har stor tro på at det vil bety masse for omsetnings­tallene våre, og jeg gleder meg allerede over å være her. At vi på samme stripa har flere suplerende håndverk og trelastbedrifter er bare positivt for oss.

God stab

Scharning-Ulsaker, som selv er gammel murer, har stor tro på at kvalitet og pris, sammen med god service fra en arbeid­s-stab med stor kompetanse, skal gi gode omsetningstall for 2021.

– Det er ikke bare oss som selger fliser i området, men det er kanskje vi som besitter den største kunnskapen. Vi har spesialisert oss på bad, og kan tilby en rekke flotte løsninger, i tillegg til gode råd og skikkelig veiledning. Både for håndverkere og andre. Det vet jeg kundene setter pris på.

– Det er mye å tenke på når et bad skal renoveres, og det er kanskje det som ikke synes som koster mest penger.

– Det er viktig med god dokumentasjon på alle utførte oppgaver, ikke minst med tanke på videresalg av bolig eller leilighet.

Å investere litt ekstra penger i et skikkelig bad er alltid en god investering som betaler seg.

Stor utvalg

Det var lett å bli imponert etter en runde i butikken. På store, publikumsvennlig flater var fliser av ulike størrelser og i ulike farger montert tett i tett. Helt tydelig at store fliser er «in» for tiden, om vi skal tyde utstillingen rett.

– Eller hva, Scharing-Ulsaker?

– Jo, det er riktig. Mange ­ønsker seg store fliser, noe som unektelig er veldig vakkert.

– En annen positiv faktor for Vestby-avdelingen til Right Price Tiles er at hovedlageret også ligger i kommunen. Det betyr rask levering for lokale kunder.

– Selvsagt en større fordel for oss enn for de andre 13 butikkene i kjeden, innrømmer Scharing-Ulsaker.

Helt individuelt

På spørsmål om hva folk etterspør svarer Scharing-Ulsaker at variasjonen er stor.

– Det er alt etter smak og behag, og det har også noe med alder å gjøre.

– Vi ser at de unge førstegangsetablerende gjerne velger noe annet enn de eldre, uten at det ene eller andre er best. Men investerer du for å selge etter få år, legger du gjerne litt mindre penger inn i oppussingen, uten at det skal virke billig. Men vi ser også at marmor er litt mer in enn tidligere.

– Vi ser likevel at det legges mye penger nå i å gjøre leilighet eller bolig vakker. Pandemien holder folk i langt større grad hjemme og det investeres derfor mer i hygge og glede på hjemmebane. Det er selvsagt positivt for vår bransje.

– Utenlandsturene blir erstattet med turer i nærområdet og hjemmekos. Da vil folk ha det vakkert og hyggelig rundt seg.

– Hvis du skal gi et råd, hva blir det?

– Da vil jeg råde alle til å gjøre ting skikkelig første gang. Ikke halvveis og hjemmesnekra. Selv om det kanskje koster litt ekstra penger er det alltid en god investering.

smilende mann inne i butikken

Butikksjef Ole Martin Scharning-Ulsaker skal bygge en vakker og innholdsrik butikk. 

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.