ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Med lys, varme og nisser kommer julestemningen du har ventet på.

Ramme gaard pyntes til jul, og i desember blir det julestemning med lys og varme, godsaker i kafé og kro, og er vi heldige blir hele stedet tyllet inn i hvitt.

De to første helgene i desember kan man kose seg ved bålpannen med pinnebrød og gløgg, og det blir juleverksted for de minste.

Å kjøre med hest og vogn på tunet er alltid koselig og deretter kanskje gå ned en etasje og beundre den usedvanlige samlingen vogner fra fordums tider i Vognremissen.

Ramme billedgalleri med utstillingen Edvard Munch – works on paper – er et syn. Det er også Ramme fjordhotell hvor hotelldirektøren holder omvisning i et hotell det ikke finnes maken til.

Havlystparken er minst like vakker i hvit drakt.
Foto: Per Sollermann

Å være med på matingsrunde med Rammebonden til dyrene er koselig, eller å delta på en Munch vandring hvor man går i kunstneres fotspor og besøke Villa Munch som føles helt spesielt. Lys vandring med omvisning i Havlystparken er vakkert og uforglemmelig.

Julekonsert, eventyrstund og dans rundt juletreet med nissen står også på programmet. Her blir minneverdige opplevelser og stemning for store og små.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.