ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Voksenopplæringen i Vestby dro på tur for å plukke søppel i forbindelse med strandryddeuka. Vi fikk en liten rapport av lederen Anne Rannstad etter turen.

En gjeng som har plukket søppel

I dag dro Voksenopplæringen i Vestby ut med 11 elever, pluss lærere, for å plukke søppel i forbindelse med strandryddeuka.

Vi kjørte ned til Kjøvangen, hvor vi fikk oss en liten overraskelse, en positiv overraskelse egentlig. Stranda var helt ryddet for søppel, alt vi fant var en liten åpner fra en brusboks.

-Vi sjekket også  Kroken, Emmerstad og Hulvika. Alle var like fine. Det er jo veldig bra! Da fant vi ut at vi skulle prøve Sonskilen båthavn og den store parkeringsplassen for båtfolket. Der var det ikke ryddet enda.

Det var en utrolig positiv gjeng som spratt ut av bilene og satte i gang. Vi fikk også flere positive kommentarer fra forbipasserende underveis, noe elevene satte pris på.  Vi hadde en fin dag, og vi syntes det var gøy å kunne bidra til å holde kommunen fin og fri for søppel.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.