ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Ordfører klipper snor, ute

Ordfører Tom Anders Ludvigsen klippet snora til det nye anlegget

Ordfører Tom Anders Ludvigsen klippet snora til det nye anlegget, og han og flere til fortalte litt om den enorme innsatsen og alt arbeidet som ligger bak. Det var mange som kom denne dagen og vi fikk en ypperlig demonstrasjon av hvordan kulene kan kastes, og ikke minst noen nyttige og informative tilbakeblikk om utvikingen av petanque. Det manglet ikke på entusiastiske kommentarer fra tilskuerne. Den nye petanque banen i Hølen har fått internasjonale mål og er godkjent som konkuransebane.

Hølens egen rocke entusiast Rolf Ivar Tomten uroppførte sin hyllest sang til petanque klubben. Det var utvilsomt ­populært.

Klubbens president Rolf Ivar Tomten fortalte litt om klubbens 20 årige historie og han overrakte også en hilsen og gratulasjoner fra Berit Kjøll, presidenten i Norges idrettsforbund. Det var mange andre som hadde ordet, og det manglet ikke på godord til alle de som har vært svært rause med å stille opp for å få dette til. Klubben fikk mange gaver, og det var så klart velkommen. Ordføreren kunne ellers garantere at det ikke vil bli avkrevet bompenger i forbindelse med økt trafikk til den nye banen. Som avslutning ble det servert en nydelig og velsmakende bløtkake.

Petanque «(peta:nk)» er et boulespill, som spilles med stålkuler på grus. En kamp går til 13 poeng. Målet med en kamp er å komme nærmest «grisen», som målkulen ofte kalles, slik at du til slutt oppnår de nødvendige 13 poeng. På lik linje med curling, teller man poeng når alle kulene er kastet. ­(Kilde: Wikipedia)

To menn spiller med hver sin kule

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.