Under utarbeidelse!

Vår personvernerklæring er under utarbeidelse, og dette dokumentet er gjenstand for endringer. 

Sammendrag og kort fortalt!

Det er ufattelig mye svada vi pålegges å skrive for å sørge for dine rettigheter. Kort fortalt hva dette dreier seg om.

Mediasenteret AS, herved omtalt som MS, samler inn data om alle som besøker våre nettsider. Det som er viktig å legge merke til er at vi ikke har noen avtaler om å dele dine opplysninger med andre selskaper eller organisasjoner. De data vi samler inn er til eget bruk og blir ikke delt. Dessverre er det slik i dag at mange tjenester og funksjoner på en nettsider er avhengig av eksterne tjenester. Disse tjenestene vil også gjøre at leverandørene av disse tjenestene samler inn og bruker statistikk fra våre sider i sine “større sammenhenger”. Hvis du fyller ut skjemaer på våre sider, blir ikke den informasjonen delt med noen andre enn oss selv i det formålet skjemaet er til.

Eksterne tjenester som samler inn data som også de eksterne leverandørene benytter er:

Google analytics. Statistikk for bruk av våre nettsider. 

AdRotate. Annonsesystem hvor vi lager egne annonser for våre kunder.

WP Statistics. Nok et system for analyse av bruk av våre nettsider. (Vi har 2 fordi Google analytics er utrolig detaljert, mens WP statistics er utrolig lettlest for oss)

Andre plugins kan også samle inn opplysninger om bruk.

 

Hvem vi er

Mediasenteret AS

Vår nettstedsadresse er: https://www.mediasenteret.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Vi har deaktivert kommentarer, men i tilfelle hvor det er aktuelt å benytte seg av dette i noen tilfeller gjelder følgende:

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Det er ikke åpnet for publikumsopplasting av mediefiler.

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi benytter Google Analytics til å samle inn statistikk. Denne brukes kun internt for å forstå hvordan våre sider brukes, og til å kunne forbedre vårt innhold.

Google Analytics statistikk blir også behandlet og brukt i Googles egne analyser.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Våre rutiner for datalekkasjer

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning