ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

En artig variant! Men husk, ikke bad alene.

Hvis du er en av de vågale som liker en utfordring, kan du hoppe i sjøen sammen med andre friskuser i påsken. Påskebad, i tillegg til vinterbading generelt, er kommet for å bli mange steder i landet.

Påskebad i Drøbak

Bølgen i Drøbak inviterer til påskebad i Badeparken lørdag før palmesøndag kl. 11. De serverer attpåtil drikke og bolle til de badende og deler ut gule, kule t-skjorter som bevis (så langt beholdningen rekker) på at man har vært ute i det ikke akkurat varme vannet . T-skjorten gjelder dessuten som inngangsbillett på Bølgen bad resten av dagen.

Kilde: Bølgen bad & aktivitetssenter

Bading på eget initiativ

Andre steder det bades i påsken er på Breivoll, i Son og i Hvitsten, men disse badene er ofte i privat regi og noen ganger på ren impuls, får vi til svar når vi saumfarer kystområdet vårt før påske.

Son Spa støtter en god sak

Direktør ved Son Spa, Ann Jeanette Myrland, at Son Spa hver vår arrangerer bading. Årets seanse blir den første helgen i april tidlig på ettermiddagen. For hver badende gis et beløp til en god sak. Hvilken som er den heldige mottaker, er i skrivende stund ikke fastlagt.

Foto: Pixabay

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.