ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

I løpet av 1 ½ år har daglig leder Lars Pedersen vært med på en «spennende reise» når det gjelder utvikling av senteret.  Nå er strategiplanen for året på plass. 2020 blir året du kan få oppleve en premium outlet i Vestby!

Et helt nytt uttrykk!

Oslo Fashion Outlet vil få et helt nytt utrykk som vil gi et betydelig løft på hele senteret.

I handlegaten skal det legges varmekabler og steinhellene skal byttes med en ny og flottere variant. Det skal også bygges et glasstak over visse partier, slik at du kan handle i all slags vær. Kundetoalettene vil bli totalrenovert med et moderne og innbydende design, som skal stå i stil med resten av senteret.

Ved inngangspartiet vil du bli møtt med et helt nytt turistinformasjonssenter på hele 50 m2. Her kan du orientere deg om senteret og andre lokale aktører på nye nettbrett som plasseres rundt i turistinformasjonen. I den anledning holder de på å ansette en turist ansvarlig som skal samarbeide med lokale- og internasjonale aktører for å trekke flere turister og nye kunder til Vestby.

De har forhåpninger om at hele prosjektet skal stå ferdig før sommersesongen. Slik at alt er klart til høysesongen for senteret.

Turisme til Vestby

Når senteret åpner i løpet av sommeren 2020 vil det også øke turismen til Vestby. I informasjonssenteret vil de ha brosjyrer for andre destinasjoner i kommunen. I praksis vil det bli en gjensidig promotering av hverandre, som forsterker tilbudene til de forskjellige aktørene. De har et tett samarbeide med blant annet Son Spa, og de ønsker samarbeid med flere som kan være med på å trekke turister, dermed vil stadig flere ha glede av hverandre.

Norske turister er viktige

Vestby blir satt på kartet både nasjonalt og internasjonalt. Dette fordi mange bruker senteret i forhold til juleferie, høstferie og sommerferie for å nevne hovedsesongene. Mange turister kommer i fra utlandet, men fortsatt kommer de fleste i fra Norge, fordi det ikke finnes tilsvarende i vår region. Den nærmeste Outlet som er i samme konsern ligger i Kungsbacka utenfor Gøteborg. Disse to utgjør to av 11 tilsvarende Outlet-merkevarebyer i Europa.

Grønn omstilling

I 2020 vil de også ha ekstra fokus på grønn omstilling. Her er de i gang med å gjøre en del undersøkelser på installasjon av vindturbiner på taket for å forsyne butikkene med energi. Solcellepaneler blir også undersøkt. Videre har de som målsetting å skifte ut alle lys som er styrt sentralt med led lys.

Outleten har nylig installert flere ladestasjoner for elbilder, som i dag utgjør totalt 48 ladestasjoner. Dessuten har de kjøpt grønt sertifikat slik at energien som brukes er 100% fornybar energi.

Det blir investert mye i planter og trær, som skal vokse seg store og fine. Alle gamle benker skal byttes ut med splitter nye gode benker og søppeldunkene skal byttes i miljøvennlig materiale.

Det er i dag tre innganger, de stenger av det midterste. De to andre buene ved inngangene blir revet, og så bygger de to flotte søyler, som blir lyst opp innvendig med logo i fine materialer. Et 50 m2 stort turistkontor kommer i mellom inngangspartiene i fronten.

30 endringer i løpet av 2020

Dermed konkluderer Pedersen med at det vil skje ca. 30 endringer i løpet av 2020.

Alt i fra en «upsize», hvor flere av butikkene får større og flottere lokaler, til en «downsize», hvor lokaler skal splittes for å få plass til flere leietakere.

Antall enheter endres fra 55 til 57/58 leietagere. Senteret har bygget max. antall kvadratmeter så de får ikke lov til å bygge ut senteret. Målet er derfor å optimalisere de kvadratmeterne som er til rådighet.

Det kommer også en del forandringer med hensyn på brand-mixen av senteret. Nye leietagere som Glassmagasinet skal åpne i løpet av 1-2 måneder og snart vil eksisterende Devold-butikk utvide butikken med ca. 120 m2.
Som skal bli Norges råeste Devold-butikk. Kjeden er blant annet kjent for sitt ullundertøy og gensere med produksjon og hovedkontor i Ålesund.
Parkeringsplasser
Når det gjelder antall parkeringsplasser så har de ikke lov til å ha flere plasser enn det de har i dag. De er i forhandlinger med kommunen og fylkesmannen, men det er for tidlig å si noe om det går i orden. Skulle de få et positivt svar, så er planen og tegningen klar for å bygge et parkeringshus.

Lokal arbeidsplass

Det som også er hyggelig er at mange unge mennesker i fra Vestby jobber på senteret. Og med alle disse nye tiltakene som kommer, blir dette en mer attraktiv arbeidsplass for vestbyfolk. Kortreist arbeidskraft er god og stabil arbeidskraft!

Så gjenstår det å ønske alle som driver virksomhet på senteret lykke til med alt det nye som skal gjennomføres i 2020.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.