Om du vil følge både lavkarbo og høykarbo, eller rett og slett spise en veldig god eggesalat.

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Sparebank1

3 egg
40 g majones
20 g rømme
30 g rød paprika
10 g vårløk
Salt, pepper og karri til smak

Kok opp eggene mellom smilende og hardkokt. Kutt opp paprika og vårløk i fine biter. Bland dette
sammen med majones og rømme.
Vend inn delte egg.
Smak til med krydder.

 

 

Se også oppskrift på Glutenfrie bananpannekaker

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement. Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.

Vis mer om støtteabonnement