ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Litt historikk

Intiativtakerne vil gjerne kalle det en suksess. Etter sterk pågang fra avdøde Sigurd Stene, fra Son, ble Petanque Club Hølen etablert den 4. juni 1999. I starten var de over 40 medlemmer og var en periode en av landets største klubber. Etter at den nye banen ble spillbar opplever klubben god pågang av medlemmer og noterer i dag 31 medlemmer hvorav 11 er damer.
Sen høsten 2017 fikk de melding om at tomten banen lå på var solgt. De startet umiddelbart arbeide med å skaffe tomt til nye baner. Til alt hell fikk de etter tips, vite at det var et ledig område ved Brandstad stadion eid av Vestby kommune og disponert av HIK. De inngikk leieavtale med HIK og etter søknad til Vestby kommune fikk de klarsignal 25.06 2018. Arbeidet med banene startet umiddelbart.

Etter stor innsats fra lokale entreprenører og egne medlemmer, ble de nye banene gitt brukstillatelse fra kommunen den 9.10.2018. En stor takk til Per Johan Hoel og PR Anlegg v/Pål Rønning som har gjort dette mulig med minimale kostnader for klubben.

Treningsdagene er på tirsdag, torsdag fra kl. 18.00 til ca. 21.30.

På lørdager trener vi fra kl 12.00 til ca. 15.30. På lørdagene har de også pauser med kaffe og kaker. Lørdag 3. august blir det VENNSKAPSTURNERING mellom Fredrikstad, Son og Hølen.
I flere år har vi hatt gleden av å møte våre «kule» venner fra naboene i sør. I år har vi gleden av å invitere dem til vår nye internasjonale bane.

OFFISIELL ÅPNING av PETANQUE banen lørdag 31. august

ORDFØRER og VARAORDFØRER er invitert samt en mengde eminente personer fra Norsk idrett og friluftsliv. Vi regner med flere taler og håper også at ordføreren KASTER DEN FØRSTE KULEN. Etter at banen har blitt offisielt åpnet vil dagens leder bære fram den store BLØTEKAKEN.
Lykke til med arrangementet.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.