ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Karoline ble Norgesmester i lag for senior kvinner under NM i Trondhjem, sammen med 4 andre jenter fra Oslo turnforening hvor hun har turnet siste 4 år. Gleden var stor da jentene vant gull!!

Karoline har slitt siste 1 1/2 året med en skade i albuen, som endelig ble operert i april. Armen er fremdeles ikke bra, men Karoline jobbet likevel hardt for å klare å stille i alle apparater under årets NM.

Individuelt var det både opptur og nedtur for ­Karoline i NM.

Konkurransen startet på verst mulig måte med fall i hopp, som vanligvis er ett av hennes beste apparater.
Grunnet albuen var det meget usikkert om hun skulle delta i skranke i NM, da hun ikke har fått trent omtrent noe i dette apparatet. Hun valgte å gjennomføre, men turnet sin dårligste skrankeøvelse. Så det var en nedtur.

Tredje apparat var bom, som derimot ble en opptur. ­Karoline gjorde en bra øvelse der uten fall, og poengsummen holdt til finaleplass blant Norges beste gymnaster. Totalt sett ble ­Karoline nr. 5 i bom i finalen, som er veldig bra i et NM.

Frittstående ble også gjennomført bra, men Karoline har litt lav vanskelighetsgrad i forhold til de aller beste der da hun ikke har fått trent bra nok grunnet albueskaden.
Nå er det kun en konkurranse igjen for Karoline i 2018, og så håpes det at albuen blir såpass bra at hun kan jobbe opp vanskelighetsgraden i alle apparater igjen.

En Norgesmestertittel i lag og en 5.plass i bom er et godt utgangspunkt for å jobbe videre.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.