Thomas Bergseng og Henrik Flesche har mange jern i ilden. Deriblant tilbyr de oss god og næringsrik middag på tirsdager til en overkommelig pris. Målgruppen er småbarnsfamilier som gjerne skal ha en kabal til å gå opp.

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Sparebank1
ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

-Det begynte med at vi tilbød familiemiddager i ny og ne, sier Henrik Flesche, men så at vi måtte sette en fast ukedag om det skulle bli et godt alternativ som folk kunne regne med. I starten hadde vi rundt 20 gjester. Da har vi vært oppe i 70.

-Og hva var utgangspunktet for å starte med familiemiddager?
-Jeg har selv barn, sier Flesche, og opplever hvor travelt det er å komme seg fra jobb, hente barna og lage middag før en kanskje skal ut på noe igjen. -kan det være godt å gå til ferdig middag en gang i blant. – Han fortsetter med å si at de tilbyr god og næringsrik mat som de tror kan passe for de fleste. -Vi har lagt oss på et prisleie vi tror er overkommelig. En hel familie har ofte ikke råd til å gå ut og spise.

-Er det hovedsakelig familier som har trenings-tilknytning til Vestby Arena som spiser hos dere?
-Nei, absolutt ikke, sier han. Det er nesten tvert i mot. Det var venner og kjente som kom i starten, og så har “jungeltelegrafen” gjort resten.

Arena Catering A/S & Arena Kafé får mange godord. Så er de også velutdannede kokker med fartstid fra kjente restauranter i hovedstaden.
-Følg oss gjerne på Facebook, sier Flesche, så får man opp hva som skjer hos oss.

En oversikt over Selskapslokaler