ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Thomas Bergseng og Henrik Flesche har mange jern i ilden. Deriblant tilbyr de oss god og næringsrik middag på tirsdager til en overkommelig pris. Målgruppen er småbarnsfamilier som gjerne skal ha en kabal til å gå opp.

-Det begynte med at vi tilbød familiemiddager i ny og ne, sier Henrik Flesche, men så at vi måtte sette en fast ukedag om det skulle bli et godt alternativ som folk kunne regne med. I starten hadde vi rundt 20 gjester. Da har vi vært oppe i 70.

-Og hva var utgangspunktet for å starte med familiemiddager?
-Jeg har selv barn, sier Flesche, og opplever hvor travelt det er å komme seg fra jobb, hente barna og lage middag før en kanskje skal ut på noe igjen. -kan det være godt å gå til ferdig middag en gang i blant. – Han fortsetter med å si at de tilbyr god og næringsrik mat som de tror kan passe for de fleste. -Vi har lagt oss på et prisleie vi tror er overkommelig. En hel familie har ofte ikke råd til å gå ut og spise.

-Er det hovedsakelig familier som har trenings-tilknytning til Vestby Arena som spiser hos dere?
-Nei, absolutt ikke, sier han. Det er nesten tvert i mot. Det var venner og kjente som kom i starten, og så har “jungeltelegrafen” gjort resten.

Arena Catering A/S & Arena Kafé får mange godord. Så er de også velutdannede kokker med fartstid fra kjente restauranter i hovedstaden.
-Følg oss gjerne på Facebook, sier Flesche, så får man opp hva som skjer hos oss.

En oversikt over Selskapslokaler

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.