ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Jeg møter daglig leder i Såner Invest, Nikolas Kyris, på det nye feltet på Sole skog, som har fått det betegnende navnet Solehøyden. I høyhus på denne høyryggen får du en flott utsikt og gode solforhold. Det er prosjektert 5 høyhus med 8 etasjer. Det første salgstrinnet har 31 leiligheter. Det blir noen flotte slanke stilrene blokker med god avstand mellom byggene. Det vil ta ca. 1,5 år før den første blokka står ferdig.

Illustrasjon to personer en sitter på benk en leser en bok

Nikolas forteller videre at han ikke anser disse leilighetene som direkte konkurrent i forhold til byggingen av leiligheter i sentrum. Han tror det vil være en litt annen kjøpegruppe.
Deres målsetting er å bygge romslige og gode leiligheter med et attraktivt nærmiljø slik at beboerne blir boende. Trivsel er med andre ord noe de legger stor vekt på. Når det gjelder barn, så skal det være nærlekeplasser i tilknytning til blokkene. Det de ønsker å gjøre i tillegg er å aktivisere folk i alle aldre. Med «kvartalslekeplasser» og aktivitetsparker som f.eks. «Tufteparken». Konseptet er beskrevet som: «Et lavterskel tiltak for egenorganisert idrett og folkehelse». Samtidig vil det være en sosial arena hvor folk møtes. Disse parkene har blitt utrolig populære andre steder i landet.

Samlingsplasser og rom for rekreasjon

I mellomtiden skal det også plantes slik at det blir noen fine grønt- og friarealer som blir samlingsplasser og rom for rekreasjon for beboerne og allmenheten. Plantingen setter de i gang med til høsten. Gang og sykkelveier skal også utvikles og forlenges rundt om på Sole. Det jobbes også for en naturlig overgang til turnettet.

Gangavstand til alle fasiliteter

Det fine med Sole skog er at man kan gå til alle fasiliteter. Det er korte avstander til alt du trenger i hverdagen. Så her kan barna gå hvor som helst uten den «helt store» trafikale usikkerheten som det kan være i andre urbane strøk.

Kombinasjonen urbant liv med grønne omgivelser

På nettsiden til Såner Invest har jeg sakset følgende: «Boligene på Sole gir deg muligheten til å kombinere en urban livsstil med et rolig og tilbaketrukket liv i grønne omgivelser. Boligene gir deg roen du trenger i et rolig og avskjermet bomiljø. Samtidig er du bare noen minutters gange fra bylivets gleder med et utall av forretninger, servicetilbud og hyggelige serveringssteder i sentrum». Dette er vel god vestbyreklame, folkens.

Lykke til videre med å utvikle fremtidens Vestby, det er noe dere virkelig lykkes med, til alles beste.

Klikk på kartet for større kart

Nikolas ved visningssenter

Velkommen til det nye visningssenter på tomten i Sole Alle 63.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.