ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Det er endelig liv i bassenget og på treningssenteret på Bølgen i Frogn. Nå er det åpnet for alle, også for de som ikke bor i Frogn. Daglig leder Anita Grøndahl ønsker velkommen til kommunens reneste sted å være.

– Ja, nå må vi komme skikkelig i gang. Det er ikke bra for folke­helsa at koronatiden blir så lang, og etter måneder med nedstengning tror jeg det er mange som har lyst til både å svømme og ikke minst komme i gang med trening igjen, mener Anita.

Anita Grøndahl kan endelig ønske alle velkommen tilbake til Bølgen.

Et utrolig tilbud

– Jeg så det like før pinse. Det var et yrende liv med unger på fotballbanen, noen trente på løpebanen, folk kom hjem fra en skogstur og folk dukket igjen opp med barn og barnebarn for å hygge seg i bassengene. Hele idrettsparken yret av liv, og selv trommedamene kom hit for å øve.
Det har vært kø ved døra mange ganger ved begrenset i antall, så det er tydelig at folk savner oss.
For Anita, som ble ansatt som daglig leder like før jul, har det vært en merkelig tid. Stengte dører, koronarestriksjoner, nedstengninger og nye åpninger. Flere endringer på rutiner, ommøblering av apparater og justering av mannskapene. Og fortsatt litt murring i lokalsamfunnet for det kommunale selskapet politikerne etablerte for å få treningssenteret på skinner. Men hun forteller om tålmodige ansatte som har tatt mange utfordringer på strak arm, og ikke minst holdt humøret oppe.
– De har vært stått oppreist sammen, forteller Anita.

Bare en vei

Nå håper hun det bare går en vei, nemlig enda mer bølger i bassengene. For det tar tid å komme i gang etter hver nedstengning. Folk er fortsatt både urolige og litt forsiktige.
Når Sommermagasinet besøker Bølgen er det et friskt regnvær utenfor vinduene, men det er plass til flere både i bassengene og på treningssenteret. En gjeng svært fornøyde småbarnsforeldre gjør seg ferdig med babysvømmingen, til stor glede for småtassene, og en liten gjeng dobbelt-vaksinerte “atleter” løfter og drar i apparater på treningssenteret. Svak og inspirerende bossa nova musikk strømmer ut av høyttalerne.
– Klart vi sliter med å nå de tallene vi ønsker oss når vi bare har en brøkdel av forventet besøk, og helt uten drop-in kunder. Drop-in kunder betyr mye for et badeanlegg som vårt. Derfor håper jeg på fullt trøkk til høsten, og at vi endelig kan starte mange av de aktivitetene vi har sett for oss.

Gode rutiner

I dag kan Anita fortelle om svært gode koronarutiner, og om veldig hyggelige tilbakemeldinger fra brukerne.
– Det er selvsagt garderobefasilitetene som er flaskehalsen vår under koronatiden. Samtidig ser vi at folk er flinke til selv å ta ansvar. Selv er jeg svært stolt av både anlegget og hele idrettsparken, som allerede har blitt en møteplass for mange. Og bedre skal det bli.

Dødsing er ikke for pyser.

– To av badevaktene våre er i gang med et pilotprosjekt sammen med kulturkontoret. “Drøbaksreka”, som vi kjenner fra arrangementene i Badeparken på St. Hans, skal inn i hus. Hva passer vel bedre enn å ha dødsing inne på Bølgen. Det er drøbaksgutt og superdødser Anders Friberg sammen med en kamerat Simen “Fisk” fra Norsk Dødseforbund som er med på prosjektet. 10 lokale ungdommer får lov til å lære hvordan de skal dødse, og det er fortsatt plass til flere, forteller Anita. – Og hver onsdag er det trening.

Vil du være med å dødse så ring kulturkontoret i Frogn.

 

– Vi har en rekke andre ideer på blokka som jeg håper vi klarer å få til når viruset har druknet. Både damekvelder med badedraktvisning, herrekvelder med seniordødsing og vanndisko for ungdom. Vi ønsker også et utstrakt samarbeid med DFI når det gjelder å arrangere ulike stevner. I det hele tatt er det massevis å ta tak i, og lengselen etter normale tider er stor. For vi er klar, forteller en blid og optimistisk daglig leder, Anita Grøndahl.

 

BØLGEN BAD & AKTIVITETSSENTER
DRØBAK FROGN IDRETTSARENA KF

Belsjøveien 2, 1440 Drøbak
Sentralbord: 64 90 62 80
e-mail: bolgen@bolgenbad.no

 

Klikk for å komme inn på hjemmesiden til Bølgen Bad.