ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret

Eirik Lie Reiersen ønsker store og små velkommen

Slush er populært på Funplays

Eirik Lie Reiersen er ny manager på det populære lekelandet Funplays Vestby, som tidligere het Eventyrfabrikken. Han gleder seg til å utvikle lekelandet videre i året som kommer og ta imot både barn og voksene som vil ha det gøy.

Det er snart 5 år siden lekelandet åpnet dørene sommeren 2019 i Høgdaveien 1 etter flere forsinkelser. Den gangen kunne lekelandet reklamere med å være Europas og Norges største innendørs lekeland. I mellomtiden har det dukket opp flere store lekeland. Men lekelandet i Vestby er fremdeles populært og får besøkende fra både fjern og nær. Juli sist sommer, var en av de beste månedene de noen gang har hatt med salgsrekord kan Eirik fortelle. Mye på grunn av dårlig sommervær. -Her på lekelandet er dårlig vær, veldig bra vær for oss!

Sklier på Funplays

Nathalie og William (5) fra Askim

Eirik er ganske fersk i mangerjobben og i lekelandbransjen. Han er opprinnelig fra Larvik og har de siste årene jobbet i hotellbransjen som resepsjonsleder i Oslo. Samboeren fikk jobb på Vestby Storsenter og nå har paret og deres sønn bosatt seg i Vestby ikke langt fra Funplays.
Sønnen på 3 år har vært med pappa på jobb. – Han er veldig glad i å telle og på 0 til 4-årsavdelingen er det klosser og tall han koser seg med. Og så synes han det er veldig gøy i ballgropa og han elsker å klatre, forteller Eirik. Da må pappa bare henge seg på og følge etter sønnen, og får seg litt ekstra trim.

Fra Eventyrfabrikken til Funplays Funplays består av flere lekeland og aktivitetssentere i både Norge, Sverige og Danmark. I Sverige het lekelandet tidligere Busfabrikken. For å bli mer enhetlige og omstrukturere ble lekelandene døpt om til Funplays i 2023. I Norge ligger de andre senterne på Billingstad, i Oslo, Sarpsborg og Skien. Vestby har det største lekelandet.

William (5) liker vulkansklia best

Nye attraksjoner er på vei

Lekelandet består av mange typer sklier og rutsjebane, hinderløyper, ballbinger for basket og fotball, ballgroper og skumgummigroper. Flere trampoliner og en bilbane som driftes i helgene. Og du vil møte på flere store dinosaurer, siden hele lekelandet har dinosaurtema. For de minste fra 0 til 4 år er det en egen avdeling med matter på gulvet. Og så er det en cafe med mat og snacks og kaffe fra Espressohouse som vi samarbeider med, forteller Erik. Det har vært små endringer siden lekelandet åpnet. Men nå planlegges det å videreutvikle lekelandet og gjøre om visse deler av parken det kommende året. For å gjøre positive endringer for gamle og enda mer spennende for nye gjester og flere aldersgrupper. Det nyeste senteret som ligger i Hyllingen har feks delt lekeland og trampolinepark, der tramplineparken appellerer mer til de litt eldre barna. Akkurat hva slags endringer som kommer til Funplays i Vestby kan ikke Eirik røpe riktig enda.

Arrangementer og bursdager Eirik forteller også om videreutvikling med mer opplegg og arrangementer når det for eksempel er ferie og høytider som jul, påske og halloween. Til påske kan det for eksempel bli leting etter dinosauregg. Han ønsker også å komme i god kontakt med lokalbefolkningen og ønsker grupper velkommen med grupperabatt. For eksempel lokale bedrifter som kan ta med barna sine eller idrettslag. Å feire bursdagen sin på Funplays har lenge vært populært. Stedet har egne bursdagsrom hvor selskapet kan spise og kose seg, og så er det leking i lekelandet. Man slipper både matlagning, underholdning og rydding, noe som kan være ganske praktisk og deilig. Og barna synes det er veldig kjekt. Noe undertegnede selv har vært med på å erfare flere ganger. Bursdagene kan feires både i helgene og hverdagene, hverdager er mer rolige forteller Eirik.

Ulrik og pappa Kristoffer

Sklier på Funplays

Glad for tilbakemeldinger

Eirik forteller han er mye ute i lokalet og står i driften. Han liker å få direktekontakt med gjestene og blir glad for tilbakemeldinger. Om gjestene har noe de ønsker seg på lekelandet eller har tilbakemeldinger om ting som kunne vært bedre ser han på det som forbedringspotensiale.

Moro for barn og voksene

Eirik og de andre ansatte på Funplays er en engasjert gjeng. – Vi jobber her for at barna skal ha det gøy, det skal være morsomt å komme hit, og ikke bare for barna, men voksene også. Jeg tar med sønnen min hit og leker med ham, og jeg ønsker jo at det skal være et bra sted. Og så ønsker jeg at vi skal bli det beste lekelandet.

Sklier og klatremuligheter på Funplays

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.