ANNONSE

ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

Hun er den første og eneste som har fått dette medlemsskapet for lang og frivillig tjeneste for Stiftelsen Vestby Prestegård. Helt fra starten av Stiftelsen i 1996 har hun vært til stede og vært behjelpelig med mange av nødvendige aktiviteter, for å holde driften i gang. Hun har tatt i mot bestillinger i forhold til utleie av prestegården og passet på at alt er i orden til enhver tid. – Det har vært mange hyggelige mennesker jeg har møtt og samarbeidet med i alle disse årene, forteller hun.

Overrekkelsen fant sted under den årlige pinnekjøttaften på Vestby Prestegård. Elin Tørmo overrekte utmerkelsen i form av et diplom og blomster til den alltid blide og hjelpsomme Mette Øinæs.
– Vi kommer til å savne deg og all din innsats.
– Dere må bare ta kontakt med meg hvis dere trenger hjelp til noe,
svarer Mette, som om alt er som før.

Nå har stiftelsen i samarbeide med Prosite.no ved Trond Larsen utarbeidet et online system på nettsiden sin der du kan booke leie av lokale på prestegården. Så får vi håpe det digitale systemet fungerer som det skal og at Prestegården utvikler seg videre i beste velgående. For jammen er vi heldige som fortsatt har så mange frivillige som tar vare på dette praktbruket.

Vel fortjent utmerkelse for mange års innsats for Stiftelsen Vestby Prestegård. Legg merke til at det skinner to lys i utmerkelselsen hun fikk.

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.