Varerhuset skal være ferdig i løpet av våren/sommeren 2019

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Sparebank1

En av det helt store kjedene som tilbyr fliser, bygger i disse dager et eget varehus i Kleverveien ved siden av Bauhaus. Vi snakker med Dan Holm i kjeden om MegaFlis og hva de vil kunne tilby.-Er MegaFlis en av de største flis-leverandørene i landet?
-Det totale volum er rundt 5 mill m2 pr år, og av dette har MegaFlis den største andel, som betyr større volum innkjøp og bedre priser til våre kunder.

-Hvilket nummer i rekken blir varehuset i Vestby?
-Dette blir vår varehus nummer 19 i Norge

-Hvor mange arbeidsplasser regner dere med at det blir ved varehuset i Vestby?
-Rundt 30 personer

-Når skal varehuset være ferdigstilt?
-I løpet av våren/sommer 2019.

-Hva er spesielt med flisene/tilbudene MegaFlis kan gi kundene i Vestby?
-MegaFlis er best på pris, og med vår nye oppgradering av layoutet vil kundene få seg en handleopplevelse. Vårt sortiment består også av VVS, dusj, baderomsmøbler, gulv, maling, verktøy med kjente merkevarer, belysning/elektro, og den inspirerende måten vi presenterer våre varer på, gjør at kunden får lyst til å handle.

Salgssjef Dan Holm sier at de er en butikk som videreutvikler seg og legger stor vekt på inspirasjon/presentasjon av produktene.

-Er dere ikke redd for at nettbutikkene tar over markedet i nær fremtid?
-Netthandel er kommet for å bli, og følger man ikke med, blir man taperen. I dag heter det ikke «enten eller, men «både og». Alle seriøse aktører har i dag både netthandel og fysiske butikker/showroom.
-MegaFlis vil være billigst ­(prisjakt.no) og har en fantastisk nettbutikk, hvor salget øker og øker. For å imøtekomme konkurransen, må man videreutvikle seg, Det har MegaFlis gjort i forbindelse med vår nye layout på butikken, hvor vekten blir lagt på inspirasjon/presentasjon av produktene. Vi gleder oss til å vise Vestby vårt nyeste og råeste varehus. Sier salgssjef Dan Holm på vegne av flis-kjeden.