ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

Bahzad tror det er plass til to barberere i Vestby.

 Mange gode kunder

Bahzad Butani holder til i Mølleveien 3 på abdre siden av Vestbytorget. Han har tilbud om fitness og trening som nabo, og har vært i Vestby siden i høst. Han har stor tro på at to barberere vil klare seg godt med alle menneskene som flytter til Vestby.

Hos Bahzad er det både drop- in og bestillinger på nett via Timma. Et nettsted mange frisører, barberere og ulike skjønnhets og velværesalonger har som et sted kundene kan bestille time. Men når Vestby Nytt kommer innom kunne vi ha fått oss en klipp om det ikke hadde vært for at vi nylig har vært under saksen. Vi har imidlertid en liten halvtime på oss før neste kunde dukker opp.

Mange skjegg-kunder

– Vi har mange kunder som kommer hit for å trimme skjegget sitt, forteller Bahzad. – Kort hår og skjegg er moten for tiden. Og mange vil ha stusset skjegget på sin måte.
– Jeg stortrives i Vestby og har tidligere arbeidet i Moss. Etter 10 år som barberer i Norge har jeg vennet meg til den norske hårkulturen, og folk får akkurat det de ber om. Selv om selve klippingen kan se lik ut er alle forskjellige og alle kunder må behandles på sin måte.
– Kundene vet veldig godt hvordan de vil se ut, og ansiktet avgjør litt hvordan de skal se ut på håret. Etter hvert som jeg lærer meg kundene å kjenne vet jeg bedre hva hver enkelt ønsker seg, forteller Bahzad.

Også spa-behandling

Også hos Bahzad kan du få en god og lang spabehandling av skjegg, fjes og frisyre.
– Og jeg tar både imot smågutter som vil ha sine spesielle sveis, lik den de har sett Ronaldo, Lionel Messi eller en annen av heltene sine har. Ungdom og eldre har alle sine ønsker og behov, og det er om å gjøre å holde saksen støtt slik at de blir fornøyde når de går ut døra.
– Jeg tror også det er viktig, nå som alt har blitt så dyrt, og holde seg på en god pris alle er fornøyd med. Og så tror jeg mange menn liker å bli klippet av menn. Ikke fordi kvinner er noe dårligere, men mange er vant med mannlige barberere og trives med rutine. Jeg har også en følelse av at menn klipper på en annen måte.

Liker jobben

– Jeg stortrives med jobben min, forteller Bahzad. – Selv etter så mange år er det gøy hver eneste dag. Jeg treffer mange hyggelige mennesker, og jeg treffer mange som blir fornøyd med det jeg gjør. Det er tilfredsstillende. Og i Vestby er det stort sett koselige kunder. Det er ikke mange som klager, og de aller fleste kommer smilende tilbake.
– Det kan være stille perioder, det skal jeg innrømme, men foran de store høytidene, eller når folk skal i selskap er det mange innom. En rekke kunder kommer for å få sommersveisen og rundt juletider er det mange som gjerne vil ha seg en liten stuss. Da kan det bli lange dager.
– Det er alltid litt tregt å komme i gang på nyåret, men når det bikker over til februar, og nyttårssveisen har vokst ut, merker jeg at kundene sakte men sikkert kommer tilbake. Det er alltid en kamp om å få kunder, så det er bare å stå på. Gjøre en god jobb, ta alle kunder på alvor, og sørge for at de etter et besøk hos meg kommer litt vakrere hjem til sin bedre halvdel, sier Bahzad

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.