ANNONSE

Egenannonse Mediasenteret
ANNONSE

ANNONSE

– Det er viktig å være lokal. Vi har egen vaskeklubb og lokalt salg av «kaffeavtalekoppen», sier kjøpmann Anders Nysether stolt. Anders vil videreføre suksessen med drivstoffsalg og gode kunder fra 2019 inn i 2020.

 

Franchisetaker Anders Nysether har all grunn til å være fornøyd med driften på YX 7-Eleven Son.

Anders Nysether stortrives i sin nye jobb som kjøpmann i YX 7-Eleven Son. Opp­rinnelig kommer han fra Aurskog-Høland, men bor nå i Son og har funnet seg godt til rette der. I løpet av 16 måneder som franchisetaker i Sonsveien, har han etablert en solid kundekrets, med gode lokale stamkunder. I tillegg kommer kunder fra E6-trafikken, samt pendlere, busstopp-kunder og yrkessjåfører innen tungtransporten. Læringskurven har vært bratt siden starten, i oktober 2018. Anders uttrykker takknemlighet for all støtten han har fått fra lokalbefolkningen og fra bedriftseierne, Reitangruppen.

Kaffeavtalekoppen

– Kaffeavtalekoppen er viktig. Mange kommer innom oss flere ganger daglig for å fylle på, forklarer Anders. Selv har han kaffekoppen med seg overalt. – Vi har mange hyggelig kunder, jeg får personlig forhold til dem. Og med hjerte for idrett og skolekorps gir jeg tilbake til frivilligheten og lokalmiljøet. I 2019 inngikk vi en avtale med Såner skolekorps og HSV Fotball hvor de kunne selge kaffeavtalekoppen på dugnad og få prosenter av salget, forteller Anders. Såner skolekorps vil fortsette med dette ut året 2020.

– Sønnen min på 4 år er engasjert i fotball og håndball, og vi sponser Son håndballklubb. Anders kan dessuten skryte av å ha en barnekrok, den eneste i sitt slag for denne type bedrift. Mens han setter seg godt til rette i barnesofaen, med kaffekopp og god utsikt, skryter Anders av deres fine, avskjermede spisekrok hvor kundene kan slappe av i ro og fred.

Kjøpmann Anders Nysether viser stolt fram barnekroken innerst i den hyggelige spiseavdelingen på YX 7-Eleven Son.

«Beryktede» bagetter

– Bagettene våre er «beryktede», de har slått veldig godt an. Vi smører dem selv og selger opptil 50-100 om dagen. Vi har blitt en slags Catering-stasjon, men det rent biltekniske sender vi videre til andre som kan dette bedre enn oss! Det å være «kjempeserviceminded» er viktig for oss, poengterer Anders. Reporteren fra Vestby Nytt svarer med å sitere fra facebook-siden deres der det skrytes uhemmet av dem.

– Det er ikke bare biler, men også mennesker som trenger energi, responderer Anders, som selv har opptil 50 timers arbeidsuke.

Bagettene går fort unna hos kjøpmann Anders Nysether og kona hans, Lotte på YX 7-Eleven Son.

Vaskeklubb og familiebedrift

Anders Nysether forklarer videre at de 600 medlemmene i vaskeklubben hans, får egne tilbud. Han har planer om å jobbe mer med vaskekonseptet framover, blant annet med flere prisklasser og ulike typer vask.

Kona hans, Lotte arbeider som matansvarlig i butikken, et arbeidsfellesskap som fungerer utmerket. Med en stesønn som også jobber i butikken, er de blitt en slags familiebedrift, forteller Anders. Han omtaler seg selv som en potet som gjør alt fra å spyle, tømme søppel og vaske toaletter, til å stå bak disken, rydde og være vaktmester. Anders skryter av de 13 ansatte, de fleste skoleungdom og studenter i deltidsjobb.

Franchisetaker og kjedemann

YX 7-Eleven er en Franchisebedrift. Anders Nysether har «tonnevis» med erfaring fra franchise, og det er hos Mc Donalds han har lært det meste. – Jeg har alltid vært «kjedemann» og trives med det, forteller han. Som Franchisetaker kommer jeg til dekket bord. Vi har nasjonale kampanjeskift hver 14. dag. Jeg står ellers fritt til å ha lokale kampanjer, men det gir trygghet å ha et merkevarenavn i ryggen. Det er flere fordeler enn ulemper med det å tilhøre en kjede, forklarer Anders, denne trivelige nykommeren og lokalt motiverte driveren av YX 7-Eleven Son.

Franchisetaker og kjøpmann Anders Nysether trives godt bak disken, i hyggelig prat med kundene.

 

 

Frivillig støtteabonnementTegn et Frivillig støtteabonnementBestem beløpet selv

Du har nå lest en artikkel fra en av våre magasiner! Vi publiserer stadig nye artikler og utvider innholdet her på våre nettsider, i tillegg til de flotte magasinene vi distribuerer. Hvis du liker det du ser og leser setter vi pris på om du kunne tenke deg å tegne et støtteabonnement.

Dette kan du lese mer om ved i klikke på knappen under.